Gjest jamie6 Skrevet 16. oktober 2007 Del Skrevet 16. oktober 2007 Hei. Jeg hører om mat som man bør holde seg unna fordi den er fetende. Å spesielle mat retter som er extra fetende, Og så er det noen retter som man legger fortere på seg av.. Det jeg lurer på er 2 ting, jeg er ca 163cm. Hvor mye kj eller cal er normalt for meg som er jente å spise? og hva bør jeg ikke overgå? Å spørsmål 2, kan noen fortelle meg detaljert hvilke matretter som man legger på seg av og hvilke man legger extremt hurtig på seg av, og hvilke er extremt fetende? takk for hjelpen til dem som kan hjelpe 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 16. oktober 2007 Del Skrevet 16. oktober 2007 Du bør sikkert ligge på rundt 2200 kcal i døgnet om du ikke rører deg spesielt mye, om du skal holde vekten stabil. Når det gjelder fetende og ekstremt fetende mat så hold deg til grove brødsorter, magert pålegg, kylling / fisk / så rent kjøtt som mulig (friterte greier er skikkelig fy!) og masse grønnsaker og frukt. Pommes frites, godterier og brus er det greit å holde seg unna til daglig, men i helgene er litt lov, man skal ikke bli fanatisk heller. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest jamie6 Skrevet 18. oktober 2007 Del Skrevet 18. oktober 2007 Du bør sikkert ligge på rundt 2200 kcal i døgnet om du ikke rører deg spesielt mye, om du skal holde vekten stabil. Når det gjelder fetende og ekstremt fetende mat så hold deg til grove brødsorter, magert pålegg, kylling / fisk / så rent kjøtt som mulig (friterte greier er skikkelig fy!) og masse grønnsaker og frukt. Pommes frites, godterier og brus er det greit å holde seg unna til daglig, men i helgene er litt lov, man skal ikke bli fanatisk heller. Noen spesielle middager jeg ikke bør spise? Tenker på norsk middag. Hvilke av de vanlige middagene er mest fetende? Har maten noen innvirkning på hvor kroppen velger å legge overskuddet? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest spiser vanlig men sunt Skrevet 18. oktober 2007 Del Skrevet 18. oktober 2007 Noen spesielle middager jeg ikke bør spise? Tenker på norsk middag. Hvilke av de vanlige middagene er mest fetende? Har maten noen innvirkning på hvor kroppen velger å legge overskuddet? Du kan lage kjøttkaker av karbonadedeig, og du kan ha mindre saus på potetene. Om du spiser fisk er det bedre å ha fisk i ovnen enn å steke, og det er også bedre enn fiskekaker og fiskeboller. Men du kan spise det også, men ha f.eks. ikke så mye hvit saus på potetene (der er det smør og hvetemel). Ha grønnsaker til, og helst rå gulerøtter i steden for kokte. Du kan kjøpe fullkorns-spaghetti og pasta. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. oktober 2007 Del Skrevet 19. oktober 2007 Noen spesielle middager jeg ikke bør spise? Tenker på norsk middag. Hvilke av de vanlige middagene er mest fetende? Har maten noen innvirkning på hvor kroppen velger å legge overskuddet? ''Noen spesielle middager jeg ikke bør spise? Tenker på norsk middag. Hvilke av de vanlige middagene er mest fetende?'' Jeg synes ikke du skal være så opphengt i hvilke middager du bør og ikke bør spise. Selv spiser jeg alt, men med måte og jeg har masse grønnsaker til når det går an og holder meg litt unna sauser. Spiser gjerne pannekaker med bacon til jeg! ''Har maten noen innvirkning på hvor kroppen velger å legge overskuddet? :)'' Niks. ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.