Gå til innhold

Avhengig av Toilax..


Gjest Hva nå??

Anbefalte innlegg

Gjest Hva nå??

Jeg har tatt mellom 20 og 40 Toilax hver dag i over ett år nå, og det kan virke som om jeg er blitt avhengig. Når jeg prøver å gå gjennom en dag uten Toilax får jeg en voldsom forstoppelse og en veldig oppblåst mage, som er meget smertefull. Og forstoppelsen blir ikke bedre før jeg tar neste "dose" Toilax. Hva i alle dager skal jeg gjøre?? Må jeg gå på disse tablettene resten av livet nå da? Å leve et normalt liv er nesten umulig, da jeg har små "lekkasjer" hele tiden. Alt jeg ønsker er at magen min skal kunne fungere som før, er det umulig? Fins det noen tabletter/ operasjoner som kan hjelpe? Jeg er villig til å prøve det meste! Vær så snill, hjelp meg!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Cecilie

Dersom du stopper med pillene, vil du nok sikkert få forstoppelse noen dager, for magen din er blitt avhengig av disse pillene for å fungere. Men jeg tror at etterhvert vil den gå tilbake til det normale. Kanskje du kan prøve med noen fibertabeletter, eller som jeg gjør spiser et kilo druer (eller annen mat som naturlig får magen i gang (svisker, rosiner, blant annet) når magen ikke virker som den skal.

Lykke til, og slutt med de pillene, det er ikke bra for deg uansett.

Masse klemmer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er viktig at du prøver å holde ut de dagene du er forstoppa selv om det er vondt (har du muligheten til å ta en "3-dagers", f.eks? du får kjøpt små mimi-klyster på apoteket som heter microlax. de er ikke ubehagelige å ta, og setter litt fart på det som er nederst i tarmen ihvertfall, og da følger gjerne mere på...

lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila Sundgot Schneider, lege

Kjære Hva nå ! Du må absolutt slutte med Toilax så snart som mulig og ikke bruke dette resten av livet ! Dersom du ikke klarer å slutte på egenhånd vil jeg anbefale deg at du søker hjelp hos f.eks en lege. Du vil oppleve at du får smerter og at det ikke er lett i starten , men dette er en overgangsfase. Langvarig bruk av avføringsmidler kan føre til varige skader på kroppen, men heldigvis klarer kroppen i de fleste tilfeller å "reparere" dette. Derfor stopp snarest og søk hjelp hvis du ikke klarer det alene !

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen Laila Sundgot Schneider, lege

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...