Sofline Skrevet 21. oktober 2007 Skrevet 21. oktober 2007 Jeg har en kjele med risengrynsgrøt som har stått i kjøleskapet en uke nå. Er det spiselig, eller er det en bakteriebombe? Den lukter og ser helt normal ut. 0 Siter
Gjest mandolina Skrevet 21. oktober 2007 Skrevet 21. oktober 2007 Jeg ville ikke spist så gammel ferskmat. Hilsen 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 21. oktober 2007 Skrevet 21. oktober 2007 Ei uke? Jeg hadde ikke spist den... Men jeg er pysete når det gjelder slikt, asså. 0 Siter
Lillemus Skrevet 21. oktober 2007 Skrevet 21. oktober 2007 En uke gammel grøt hadde jeg glatt kastet. Min kjære hadde garantert vært troende til å spise den, men ikke jeg. Gammel melkemat er ikke til å spøke med. 0 Siter
Sofline Skrevet 21. oktober 2007 Forfatter Skrevet 21. oktober 2007 En uke gammel grøt hadde jeg glatt kastet. Min kjære hadde garantert vært troende til å spise den, men ikke jeg. Gammel melkemat er ikke til å spøke med. Hvorfor er gammel melkemat ikke til å spøke med? :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 21. oktober 2007 Skrevet 21. oktober 2007 Hvorfor er gammel melkemat ikke til å spøke med? :-) Jeg har for meg at det raskt danner seg mye bakterier i melkemat. 0 Siter
Sofline Skrevet 21. oktober 2007 Forfatter Skrevet 21. oktober 2007 Jeg har for meg at det raskt danner seg mye bakterier i melkemat. Mulig du har rett, men da bestefaren min var liten hadde de surmelk stående i kjelleren hele sommeren mens kyrne var på setra. 0 Siter
Sofline Skrevet 21. oktober 2007 Forfatter Skrevet 21. oktober 2007 Sånn, etter fire doleres enstemmige vedtak, har jeg nå bestemt meg for å droppe risengrynsgrøt i dag. 0 Siter
Gjest Vekten87 Skrevet 21. oktober 2007 Skrevet 21. oktober 2007 her står den max tre dager. så jeg ville gidd den til bosset 0 Siter
Sofline Skrevet 21. oktober 2007 Forfatter Skrevet 21. oktober 2007 her står den max tre dager. så jeg ville gidd den til bosset Den er på vei dit... 0 Siter
nova67 Skrevet 21. oktober 2007 Skrevet 21. oktober 2007 Mulig du har rett, men da bestefaren min var liten hadde de surmelk stående i kjelleren hele sommeren mens kyrne var på setra. Syrnede melkeprodukter har lengre holdbarhet fordi melkesyrebakteriene utkonkurrerer andre bakterier. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.