candyqueen_83 Skrevet 3. november 2007 Skrevet 3. november 2007 Kalte deg rabagast! Angrer på det, skulle kalt deg IDIOT med èn gang! Føles ut som jeg er i barnehagen nå. 0 Siter
Orio Skrevet 3. november 2007 Skrevet 3. november 2007 Bruker du risengrynsgrøt som skal koke lenge? I så fall: kokk opp vann og risengryn med litt salt. La det koke til nesten alt vannet er kokt inn. Tilsett melken og gi grøten et oppkok mens du varmer stekeovnen til 50 grader. Skru av stekeovnen og sett kjelen med grøt inn i den. (Du kan også sette den på en trefjøl på kjøkkenbenken.) Etter 2-3 timer er grøten ferdig, det eneste du trenger å gjøre da er å varme den/koke den litt ekstra hvis den er tynn. Agurk har lett for å bli bløt hvis den ligger i kjøleskap. Hvitost (all mat) blir muggen hvis det blir stående for lenge med for mye fuktighet og for lite luft. Kanskje du pakker inn osten for godt? Eller ikke spiser den fort nok opp? 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 3. november 2007 Skrevet 3. november 2007 Føles ut som jeg er i barnehagen nå. kanskje du skulle lese norsk litt bedre? 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. november 2007 Skrevet 3. november 2007 Føles ut som jeg er i barnehagen nå. *Nikker* 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 3. november 2007 Skrevet 3. november 2007 kanskje du skulle lese norsk litt bedre? Javel? 0 Siter
Gjest prust Skrevet 3. november 2007 Skrevet 3. november 2007 Jøjje meg. Jeg jøier med deg. Det var litt av en suppe kokt på en spiker..... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.