Gjest guggen Skrevet 6. juni 2001 Del Skrevet 6. juni 2001 det er så vanskelig å finne brød med tilstrekkelig lavt nok glykemisk indeks. For tida spiser jeg bare pimpernikkel i matpakka mi. Grovt kneippbrød og slike man får i daglivarebutikker har for høyt GI synes jeg.Har de ikke det? Selv om man har på en del proteiner og grønnsaker for å få et samlet lavt glykemisk indeks på matpakke pluss melk da selvsagt. Hos bakere får man jo ikke alltid skikkelig grovbrød engang? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
John Gunnar Oppheim, Instruktør Skrevet 7. juni 2001 Del Skrevet 7. juni 2001 Hei, tror ikke det er nødvendig å bli for ekstrem når det gjelder den indexen. Fettet i kosten er primært viktig når det gjelder hvilken hastighet maten bruker gjennom fordøyelsessystemet, og det har stor virkning på tilsihet av blodsukker. [email protected] 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.