Gå til innhold

brødmat


Gjest guggen

Anbefalte innlegg

Gjest guggen

det er så vanskelig å finne brød med tilstrekkelig lavt nok glykemisk indeks. For tida spiser jeg bare pimpernikkel i matpakka mi. Grovt kneippbrød og slike man får i daglivarebutikker har for høyt GI synes jeg.Har de ikke det? Selv om man har på en del proteiner og grønnsaker for å få et samlet lavt glykemisk indeks på matpakke pluss melk da selvsagt.

Hos bakere får man jo ikke alltid skikkelig grovbrød engang?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

John Gunnar Oppheim, Instruktør

Hei,

tror ikke det er nødvendig å bli for ekstrem når det gjelder den indexen. Fettet i kosten er primært viktig når det gjelder hvilken hastighet maten bruker gjennom fordøyelsessystemet, og det har stor virkning på tilsihet av blodsukker.

[email protected]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...