morsan Skrevet 17. november 2007 Skrevet 17. november 2007 Aha! Det kan godt hende at butterdeig er best, hvis den paien er litt kompakt. Kompakt pai + paideig kan høres litt heavy ut. Såvidt jeg forstår blir søtpotetpaien sånn som man kan spise ved siden av salat, kjøtt etc., og at den ev. kan erstatte poteter eller brød - just guessing... will try Jeg har hørt at søtpoteten er nærmere i 'slekt' med kålrabi enn med poteter - navnet til tross. Jeg tror jeg heller ville betrakte den som en grønnsak i tillegg til potet og ikke istedenfor. Jeg har også brukt søstpotet i skiver kokt som tilbehør til middag. Og til pinnekjøtt har jeg både laget kålrabbistappe samt rotstappe hvor jeg har både potet, gulrot, kålrabi,søtpotet og litt selleri. Kjempegodt:-) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 17. november 2007 Skrevet 17. november 2007 Den saftigste kalkunen får du hvis du stapper den helt full av appelsin (som tiliti også nevner her), steker den langsomt på lav temperatur og pensler den jevnlig. Tilbehør: appelsinsalat (appelsin i biter, hvitløk og olivenolje), waldorfsalat, stekte poteter og en god saus. Nammenam. Enda bedre og saftigere blir den i stekepose... *nam* 0 Siter
morsan Skrevet 18. november 2007 Skrevet 18. november 2007 Kom på en ting til: Jeg synes at det er desidert best med skikkelig hjemmelaget potetstappe enn bare vanlig kokte poteter. 0 Siter
Lillemus Skrevet 18. november 2007 Forfatter Skrevet 18. november 2007 Kom på en ting til: Jeg synes at det er desidert best med skikkelig hjemmelaget potetstappe enn bare vanlig kokte poteter. Hm. Er det noe jeg kan så er det hjemmelaget potetstappe! ) 0 Siter
morsan Skrevet 18. november 2007 Skrevet 18. november 2007 Hm. Er det noe jeg kan så er det hjemmelaget potetstappe! ) Så flott! :-) 0 Siter
Hønemoren Skrevet 21. november 2007 Skrevet 21. november 2007 Går det bra med portvin også? Det vet jeg ikke:-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 21. november 2007 Skrevet 21. november 2007 Det er visstnok et must med Waldorf-salat - som jeg ikke er så veldig glad i.., smaker etter min oppfatning mer som en dessert enn som middagstilbehør. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.