Sofline Skrevet 19. november 2007 Skrevet 19. november 2007 Hvordan varmer man best en kylling som har vært stekt fra før uten at den blir tør? Det er bryst som sitter fast på "skroget", men kan selvfølgelig tas av hvis det gjør det lettere. 0 Siter
GoodTimes Skrevet 19. november 2007 Skrevet 19. november 2007 Lettvintmåten er å ha litt smør eller olje i bunnen av tykkbunnet kjele (evt. legge en rist oppi hvis du har) og så la det varme seg sakte opp (svak varme). Det går fint, det. Det blir litt ekstra smør/olje, men mest er det dampen som varmer kyllingen. 0 Siter
Sofline Skrevet 19. november 2007 Forfatter Skrevet 19. november 2007 Lettvintmåten er å ha litt smør eller olje i bunnen av tykkbunnet kjele (evt. legge en rist oppi hvis du har) og så la det varme seg sakte opp (svak varme). Det går fint, det. Det blir litt ekstra smør/olje, men mest er det dampen som varmer kyllingen. Takk for svar! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.