Gå til innhold

Kaldhev gjærdeig?


Anbefalte innlegg

Gjest Masahiro

Kan jeg lage deig til f.eks. hveteboller i kveld, sette den uhevede deigen i kjøleskap over natten, ta den ut på benken i morgen tidlig til heving, bake ut og steke med like godt resultat som om jeg gjør alt ferdig på en gang? :) Vil den kreve ekstra lang forhev siden den er kjøleskapskald - kan jeg fremskynde den prosessen på noen måte? Glad for innspill! :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/291649-kaldhev-gj%C3%A6rdeig/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...