Hushjelpen Skrevet 22. november 2007 Skrevet 22. november 2007 Hadde vært så deilig å kjøpe ribbe, pinnekjøtt osv nå og fryse det, går det? Er det teit å kjøpe fersk ribbe og pinnekjøtt for så å fryse det? Blir det like godt?? 0 Siter
Hønemoren Skrevet 22. november 2007 Skrevet 22. november 2007 Jeg pleier å kjøpe ribba nå og fryse den jeg, men langtiner den i kjøleskapet før den deretter skal ligge et par døgn med salt og pepper, blir helt perfekt...etter vår smak ihvertfall. Når det gjelder pinnekjøtt kjøpte jeg Gilde vakuumpakket i fjor og de pakkene hadde lang holdbarhet så oppbevarte dem i kjøleskapet. Gilde sitt pinnekjøtt fikk forresten veldig bra kritikk på en pinnekjøtttest nå så jeg kommer til å gjøre det samme i år også for husker vi synes det var bra i fjor. Kjøper også medisterfarse og karbonade nå og blander, steker ferdig medisterkakene (blir grove og gode) og fryser dem, da er det ferdig også. Er jo gjerne nå denne julematen er på tilbud, nærmere jul bruker det å bli dyrere så godt med alt som er unnagjort. 0 Siter
Gjest Gurojenta Skrevet 22. november 2007 Skrevet 22. november 2007 Det er ikke noe problem nei. Ang f.eks ribbe ville jeg nok like gjerne kjøpt frossen ribbe om du allikevel skal fryse den selv. Pinnekjøtt holder seg som det er, det trenger ikke fryse (så lenge det er vakumpakken). Vi oppbevarer det kjølig i kjelleren vi. 0 Siter
Mirabell Skrevet 22. november 2007 Skrevet 22. november 2007 Det går fint. Jeg har akkurat kjøpt ribba fersk og lagt den i fryseren. Gikk på en smell forrige jul, og var for sent ute til å få den ribba jeg var ute etter. (Det løste seg til slutt, så det ble jul, da!!) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 22. november 2007 Skrevet 22. november 2007 Skal ut å kjøpe ribba en av de nærmeste dagene jeg. Da kjøper jeg fersk og legger i frysen. Kommer nok til å kjøpe pinnekjøttet i samme slengen, men det holder seg godt i kjølerommet fram til 1. juledag. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 22. november 2007 Skrevet 22. november 2007 Det går sikkert bra. Jeg har kjøpt en halv gris, så ribba er hus/fryser'n allerede. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.