Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har lyst til å lage leverpostei til jul. Og skulle gjerne hatt tips om en god og velprøvd oppskift.

Og går det an å fryse leverposteien? Ev. før eller etter at den er stekt?

Skrevet

Det går helt fint å fryse leverpostei. Ifølge min kjære kan den fryses også før steking, men det er ganske omfattende å steke den (i vannbad i stekeovnen) så jeg tviler på at man gidder ta opp en liten bit og så steke. Stek den først, del den i passende biter og putt dem i fryseren.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...