astridny Skrevet 28. november 2007 Skrevet 28. november 2007 Hei. Vi skal også ha gjester på lørdagen. Og jeg ska server biff,gratinerte potete,brocolli,mais og peppersaus. Og etterpå en dessert som jeg aldri har laget før. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 28. november 2007 Skrevet 28. november 2007 Det er nydelig. Jeg blir mer og mer sikker på at du har havna på feil hylle her i livet. Skulle vært tv-kokk, du - og min private kjøkkenmaskin ;o) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 28. november 2007 Skrevet 28. november 2007 [quote name=Lotte )' timestamp='1196285088' post='3733003] Jeg blir mer og mer sikker på at du har havna på feil hylle her i livet. Skulle vært tv-kokk, du - og min private kjøkkenmaskin ;o) Hehe, tv-kokk er nok ganske så over ambisjonen, ja! Men det var veldig koselig sagt. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 28. november 2007 Skrevet 28. november 2007 Hehe, tv-kokk er nok ganske så over ambisjonen, ja! Men det var veldig koselig sagt. Du skulle vært guide for hun kokka på God Morgen Norge Kun på deltid selvsagt, for det hadde vært deilig om du fiksa lunch for meg i 12-tiden om dagene ;o) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 28. november 2007 Skrevet 28. november 2007 [quote name=Lotte )' timestamp='1196285744' post='3733021] Du skulle vært guide for hun kokka på God Morgen Norge Kun på deltid selvsagt, for det hadde vært deilig om du fiksa lunch for meg i 12-tiden om dagene ;o) Kokke-Lise på NRK er mye kulere enn Wenche. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 28. november 2007 Skrevet 28. november 2007 Kokke-Lise på NRK er mye kulere enn Wenche. Åkei, jeg følger ikke helt med sånt... 0 Siter
meg__123! Skrevet 28. november 2007 Forfatter Skrevet 28. november 2007 Hei. Vi skal også ha gjester på lørdagen. Og jeg ska server biff,gratinerte potete,brocolli,mais og peppersaus. Og etterpå en dessert som jeg aldri har laget før. det er knall godt 0 Siter
Sofline Skrevet 28. november 2007 Skrevet 28. november 2007 Jeg lager ofte svin indrefilet med en god saus, sopp, friske grønnsaker og ovnsbakte poteter eller fløtepoteter. Dette er veldig godt, og lettvint å lage. Indrefileen bruner jeg med salt og pepper i pannen, og surrer bacon rundt den. Steker potetbåter i olje tilsatt grillkrydder før jeg tar den i stekovnen. Idrefileen legger jeg i stekovnen sammen med potetene de siste 15 minuttene. saus lager jeg med jevning, stekesjy og fløte.( og en terning med kjøttbuljong.) Nå ble jeg sulten... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.