Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest nissekjerringa

Vi spiser ribbe, kjøttkaker og medisterpølser på julaften.

1. juledag spiser vi rakefisk m/ poteter, rødløk, kålrotstappe, rødbetter og rømme.

Lager ikke flere middager før på nyttårsaften. Vi blir somregel bedt bort på middag et par ganger i romjulen. Lager endel julepålegg på lille julaften, så en brødskive med snadderet fra kjøleskapet er like godt som en middag :), altså ingen krise om det ikke blir ordentlig middag i romjula.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/292908-middager-i-julen/#findComment-2357283
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...