Pus123 Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Noen som har ei god oppskrift til langpanne? gjerne litt tykk deig, men ikke for tykk heller, bare så den er god og luftig. 0 Siter
Gjest Angela25 Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 1pk. torrgjaer 1ts. salt 3ss. olivenolje, eller margarin, smeltet 3,5 dl. lunka vann Hvetemel. Det tar jeg paa slump, men du ser naar det er nok! 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Angela25 skrev (På 8.12.2007 den 9.10): 1pk. torrgjaer 1ts. salt 3ss. olivenolje, eller margarin, smeltet 3,5 dl. lunka vann Hvetemel. Det tar jeg paa slump, men du ser naar det er nok! Du bruker det samme som meg, bare dobbelt så mye gjær. ) 0 Siter
Gjest Angela25 Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Lillemus skrev (På 8.12.2007 den 9.46): Du bruker det samme som meg, bare dobbelt så mye gjær. ) :-) Deigen blir nok tynnere med mindre gjaer? Synes selv at en tynn,sproe deig er bedre enn tykk og luftig! 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Angela25 skrev (På 8.12.2007 den 10.01): :-) Deigen blir nok tynnere med mindre gjaer? Synes selv at en tynn,sproe deig er bedre enn tykk og luftig! Altså jeg mente at du bruker dobbelt så mye gjær som meg, jeg bruker 1/2 pose tørrgjær på 3,5 dl vann til pizzabunn. Den blir ikke syltynn, men ikke flere cm tykk heller. 0 Siter
Gjest Angela25 Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Lillemus skrev (På 8.12.2007 den 10.03): Altså jeg mente at du bruker dobbelt så mye gjær som meg, jeg bruker 1/2 pose tørrgjær på 3,5 dl vann til pizzabunn. Den blir ikke syltynn, men ikke flere cm tykk heller. Ae forsto dae "sjoe":-) Tror jeg skal bake pizzaen med mindre gjaer neste gang, kanskje blir bunnen mye sproere:-) 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Angela25 skrev (På 8.12.2007 den 11.47): Ae forsto dae "sjoe":-) Tror jeg skal bake pizzaen med mindre gjaer neste gang, kanskje blir bunnen mye sproere:-) Jeg bruker også en pose gjær til omtrent samme oppskrift som du bruker. Jeg bruker 5-6 dl hvetemel. Da blir deigen kjevlet helt ut i alle kanter på bakepapiret. Hvor sprø bunnen blir avhenger av om jeg bruker varmluft eller om jeg har den lavt i ovnen ved vanlig funksjon. 0 Siter
Sofline Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 3 dl vann, 3/4 pakke gjær, litt sukker, 3 ss olje, salt, hvetemel (bytt gjerne en del av det fine melet ut med grovmel). Oregano i deigen smaker også godt. 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Angela25 skrev (På 8.12.2007 den 11.47): Ae forsto dae "sjoe":-) Tror jeg skal bake pizzaen med mindre gjaer neste gang, kanskje blir bunnen mye sproere:-) Sprø blir ikke min bunn... ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 6 dl hvetemel, ca 2-3 dl vann, litt salt, litt sukker, 1 pk gjær, en dæsj olje. Den er god 0 Siter
Gjest Angela25 Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Lillemus skrev (På 8.12.2007 den 14.40): Sprø blir ikke min bunn... ) Hvordan gjor man det da? Har provd aa sette den paa nederste rille i ovnen, men nei.... 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Angela25 skrev (På 8.12.2007 den 15.56): Hvordan gjor man det da? Har provd aa sette den paa nederste rille i ovnen, men nei.... Den kjevles sikket veldig tynn i alle fall. Stekes øverst kanskje? aner ikke jeg. Pleier å sette den i midten, men vi liker den godt om den ikke er sprø vi da. ) 0 Siter
Sofline Skrevet 8. desember 2007 Skrevet 8. desember 2007 Angela25 skrev (På 8.12.2007 den 15.56): Hvordan gjor man det da? Har provd aa sette den paa nederste rille i ovnen, men nei.... Høyere temperatur tror jeg. I min italiensk pizza-kokebok skal man steke pizzaen på 250 grader. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.