Gjest togli Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Litt av sjarmen med hjemmelaga mos er jo at den ikke er helt glatt. Synes jeg da Jeg prøvde en gang foodprocessoren, og da ble den helt slimete i konsistensen, som om jeg hadde hatt potetmel i den. Det var ekkelt. Kunsten er å mose den sånn akkurat passe lenge ;-) Unger liker som kjent ikke "ukjente" klumper *sukk* 0 Siter
Gjest togli Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Vi spiser det ofte med kjøttboller (gjerne fra IKEA...) eller karbonader, med brun saus og broccoli. Også sammen med fiskekaker. Og til lammekoteletter. Takk for tips! Jeg skjønner at jeg har visst altfor lite om potetmos, til nå 0 Siter
Gjest togli Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Jeg har ikke lest hele tråden, men vi har ofte potetmos til vilt, reinsdyrfilet f.eks. Og ovnsbakt fisk. Potetpuré er fantastisk godt hvis du har mandelpoteter, med tfløte, timian (frisk), smør og revet parmesan i. Det er selskapsmat! Det høres veldig godt ut!!! *sikle* 0 Siter
Sofline Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Brennende kjærlighet er noe av det beste jeg vet (skrev det lenger nede her;)), men det er kasnskje ikke så veldig sunt ;-) Min potetmos hadde du likt Jeg har smakt veldig mange former for potetmos, og jeg har ikke likt noen av dem. Jeg klarer rett og slett ikke most mat. :-) 0 Siter
tonie Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Hjemmelaga potetmos er kjempegodt:) Vi pleier å ha det sammen med gryteretter, finnbiff, karbonader og mye annet. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Takk for tips! Jeg skjønner at jeg har visst altfor lite om potetmos, til nå Kok et par hvitløksfedd sammen med potetene og mos sammen med dem - det er kjempegodt. Jeg gjør det når det skal være litt ekstra, da har jeg til og med en liten fløteskvett istedetfor melk. Nydelig! 0 Siter
Jølsen Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Grillet fisk/fisk stekt i ovnen er ypperlig til hjemmelaget potetmos :-) 0 Siter
morsan Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Potetstappe i foodprosessor gir gjerne en masse som ligner på lim ja. God, gammeldags stapper er tingen. ) Enig:-) 0 Siter
Enina Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Har ikke lest gjennom svara du har fått, men jeg tenker straks på kyllingfillet! Gjerne litt oppskåret og gjerne med bernaisesaus til.. nam.. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Kok et par hvitløksfedd sammen med potetene og mos sammen med dem - det er kjempegodt. Jeg gjør det når det skal være litt ekstra, da har jeg til og med en liten fløteskvett istedetfor melk. Nydelig! Hvitløksfedd skal jeg prøve neste gang! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Grillet fisk/fisk stekt i ovnen er ypperlig til hjemmelaget potetmos :-) Si det til den fiskehatende gubben min :-/ 0 Siter
Gjest togli Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Har ikke lest gjennom svara du har fått, men jeg tenker straks på kyllingfillet! Gjerne litt oppskåret og gjerne med bernaisesaus til.. nam.. Bernaisesaus blir iallefall gubben fornøyd med;) Har aldri tenkt over at kyllingfilet kan være godt sammen med potetmos, så det må jeg prøve! 0 Siter
Enina Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Bernaisesaus blir iallefall gubben fornøyd med;) Har aldri tenkt over at kyllingfilet kan være godt sammen med potetmos, så det må jeg prøve! Ja det er nydelig! Og du, husk masse smør + fløte i stappen.. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.