Lillemus Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Fikk lyst til å lage det til jul når en eller annen nevnte det her inne nå. ) Har kikket litt på nettet, men her er oppskriftene veldig ulike! Eller ikke oppskriftene, men fremgangsmåten. Så hvor lenge stekes bunnen? I 2 timer på 120 grader? Eller i 45 min på 170 grader? Skal man smøre formen eller ikke? 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Kan man ikke lage bunnen uten steking, ala ostekakebunn? 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. desember 2007 Forfatter Skrevet 14. desember 2007 [quote name=Lotte )' timestamp='1197636438' post='3750602] Kan man ikke lage bunnen uten steking, ala ostekakebunn? Nei, i daimiskake skal det være mandelbunn, ikke sånn ekkel kjeksbunn. Basta. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Nei, i daimiskake skal det være mandelbunn, ikke sånn ekkel kjeksbunn. Basta. Okei, bakepapir. 30 min på 170 grader nederst i ovnen, sier mamma'n min. 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. desember 2007 Forfatter Skrevet 14. desember 2007 [quote name=Lotte )' timestamp='1197636930' post='3750607] Okei, bakepapir. 30 min på 170 grader nederst i ovnen, sier mamma'n min. Det står det på flere oppskrifter ser jeg, så da går jeg for den steketiden. ) Tænks! 0 Siter
Mamma07 Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 hvis du kan vente til i morgen skal du få en kanon god oppskrift av meg er ikke hjemme nå. 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. desember 2007 Forfatter Skrevet 14. desember 2007 hvis du kan vente til i morgen skal du få en kanon god oppskrift av meg er ikke hjemme nå. Lager den i morra ettermiddag eller søndag formiddag så jeg kan vente en stund. ) 0 Siter
gunrika Skrevet 14. desember 2007 Skrevet 14. desember 2007 Her er min oppskrift. Se under nicket Gunrika http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=3133575 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. desember 2007 Forfatter Skrevet 14. desember 2007 Her er min oppskrift. Se under nicket Gunrika http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=3133575 Du har også langstekt bunn, blir den bedre på lavere temp og lengre steking altså? 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. desember 2007 Forfatter Skrevet 14. desember 2007 Her er min oppskrift. Se under nicket Gunrika http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=3133575 Søstra mi bruker visst den samme oppskriften som deg og hennes kaker blir nydelige! Så da går jeg for denne - takker og bukker! ) 0 Siter
gunrika Skrevet 15. desember 2007 Skrevet 15. desember 2007 Du har også langstekt bunn, blir den bedre på lavere temp og lengre steking altså? Jeg vet ikke om den blir bedre når den blir stekt så lenge. Jeg har bare bruk denne oppskriften - og vi synes den er knallgod. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.