Gjest spurrs Skrevet 15. desember 2007 Skrevet 15. desember 2007 Jeg skal ha 20 personer på mat lillejulaften. Ikke veldig høytidelig, og jeg vil gjerne gjøre klart så mye som mulig i forveien slik at jeg også kan mingle med gjestene. Tror det lureste vil være et slags koldtbord med "juletapas". Tenker kjøttkaker, julepølse, lefse, juleskinke...... andre forslag? Ribbe passer vel egentlig ikke før julaften? 0 Siter
Mista nikket Skrevet 15. desember 2007 Skrevet 15. desember 2007 Hva med litt sild, spekemat, laks, eggehakk 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 15. desember 2007 Skrevet 15. desember 2007 Kalkunbryst som du skjærer i skiver. Sild, sånn ferdige greier. Spekemat, og eggerøre. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.