Gå til innhold

Goro - konsistens på deig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lagd gorodeig for første gang, Deigen ble ganske klissete - den står i kjøleskapet nå. Hvordan skal konsistensen være når man kjevler den ut?

Skrevet

Kjevler ut??? Øh, goro stekes i gorojern:-)

Fikk det til nå med litt prøving og feiling. Ja de skal kjevels ut og kuttes ut så de passer gorojernet.

Skrevet

Kjevler ut??? Øh, goro stekes i gorojern:-)

Ja, men deigen kjevles veldig tynn, skjæres ut i passende leiver som legges i gorojernet.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...