smurf78 Skrevet 23. desember 2007 Skrevet 23. desember 2007 Har lagd gorodeig for første gang, Deigen ble ganske klissete - den står i kjøleskapet nå. Hvordan skal konsistensen være når man kjevler den ut? 0 Siter
Bookworm Skrevet 23. desember 2007 Skrevet 23. desember 2007 Kjevler ut??? Øh, goro stekes i gorojern:-) 0 Siter
smurf78 Skrevet 23. desember 2007 Forfatter Skrevet 23. desember 2007 Kjevler ut??? Øh, goro stekes i gorojern:-) Fikk det til nå med litt prøving og feiling. Ja de skal kjevels ut og kuttes ut så de passer gorojernet. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 27. desember 2007 Skrevet 27. desember 2007 Kjevler ut??? Øh, goro stekes i gorojern:-) Ja, men deigen kjevles veldig tynn, skjæres ut i passende leiver som legges i gorojernet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.