Gjest kjøkkenamatørinne Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 Jeg lagde grøt til familien på lille juleaften og hadde planer om å lage riskrem av den på julaften, men dette skjedde ikke. Nå har den stått i kjøleskapet siden søndag og jeg lurer på om den fortsatt egner seg til dessert, eller om den bør kastes? Noen med erfaring på området som kan hjelpe meg? 0 Siter
Gjest karaffel Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 Jeg tror helt sikkert at den kan brukes i dag. Ta ut, rør litt i den, og du vil ganske raskt finne ut om den lukter surt eller bare grøt. 0 Siter
Gjest girasol Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 Så lenge den lukter greit ville jeg brukt den. Tenk deg til at det avhenger av når utløpsdatoen på egg og melk var ;-) 0 Siter
laban Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 Det er bare å smake og / eller lukte på den. Du merker fort om melken har begynt å surne. Jeg har tidligere laget rislapper av grøtrester et godt stykke uti romjulen. 0 Siter
Åsemor Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 Så lenge den lukter greit ville jeg brukt den. Tenk deg til at det avhenger av når utløpsdatoen på egg og melk var ;-) Har mann egg i grøt? 0 Siter
Gjest girasol Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 Har mann egg i grøt? Oj, nei sorry det har man jo ikke! He,he, den glippen så jeg ikke før nå Men man har egg i rislapper, det var derfor jeg blingsa!... Og jeg pleier som regel å lage rislapper av grøten som blir til overs, og da hender det at den røra blir stående noen dager før jeg steiker opp resten, og da er det jo avhengig av utløpsdatoen på melk og egg ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.