adelie Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 Jeg har masse rester fra julaften-kalkunen. Er den god 5 dager etterpå, hvis jeg skjærer den i skiver, og spise kald sammen med tilbehør og annet mat? Den har vært frossen før, så jeg kan ikke fryse den. Ligger i kjøleskapet. takknemlig for svar. 0 Siter
Gjest enjoy! Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 Jepp,det går bra - men jeg ville varmet den. Stek den i panna eller legg i ovnen...bare sånn for å være på sikre siden etter 5 dager,liksom 0 Siter
lille fisk Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 Så gøy å høre at fler enn meg spiser kalkun på julaften! Det er ikke så mange av oss! Men vi pleier å plukke den og fryse kjøttet og bruke det i gryte osv til langt ut i mars! Kjempe godt! det gjør ikke noe å fryse ned igjen hvis den har vært fryst før den ble stekt... 0 Siter
adelie Skrevet 26. desember 2007 Forfatter Skrevet 26. desember 2007 Så gøy å høre at fler enn meg spiser kalkun på julaften! Det er ikke så mange av oss! Men vi pleier å plukke den og fryse kjøttet og bruke det i gryte osv til langt ut i mars! Kjempe godt! det gjør ikke noe å fryse ned igjen hvis den har vært fryst før den ble stekt... hehe.. aj kalkun på julaften er bra det!! )) ''det gjør ikke noe å fryse ned igjen hvis den har vært fryst før den ble stekt... '' Det er nytt for meg. Ja den var frossen da jeg kjøpte den. og så tinte jeg den i kjøleskap og stekte den i ovenen med en gang ... og vi spiste den med en gang ..hehe... Men du mener at jeg kan fryse ned småbiter, det hørtes jo veldig greit ut da. Kanskje så små at du kan putte de frosne bitene rett i en gryterett - er det ok, eller bør de tine først. Er jo redd det skal bli seigt eller tørt. 0 Siter
Lillemus Skrevet 26. desember 2007 Skrevet 26. desember 2007 hehe.. aj kalkun på julaften er bra det!! )) ''det gjør ikke noe å fryse ned igjen hvis den har vært fryst før den ble stekt... '' Det er nytt for meg. Ja den var frossen da jeg kjøpte den. og så tinte jeg den i kjøleskap og stekte den i ovenen med en gang ... og vi spiste den med en gang ..hehe... Men du mener at jeg kan fryse ned småbiter, det hørtes jo veldig greit ut da. Kanskje så små at du kan putte de frosne bitene rett i en gryterett - er det ok, eller bør de tine først. Er jo redd det skal bli seigt eller tørt. Javisst kan du det - ikke noe problem å fryse det som har vært stekt selv om det var fryst i rå tilstand. 0 Siter
adelie Skrevet 27. desember 2007 Forfatter Skrevet 27. desember 2007 Javisst kan du det - ikke noe problem å fryse det som har vært stekt selv om det var fryst i rå tilstand. Så flott! Takk skal du ha. Har fryst nå. Kan jeg bare slenge frsone biter i en gryterett, eller skal de ligge og tine en halv dag i kjøleskap først? Det er små skiver / biter. 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. desember 2007 Skrevet 28. desember 2007 Så flott! Takk skal du ha. Har fryst nå. Kan jeg bare slenge frsone biter i en gryterett, eller skal de ligge og tine en halv dag i kjøleskap først? Det er små skiver / biter. De smaker sikkert best om de får tine i kjøleskapet, men det er ikke noe problem å hive dem rett i en gryterett heller. ) 0 Siter
adelie Skrevet 28. desember 2007 Forfatter Skrevet 28. desember 2007 De smaker sikkert best om de får tine i kjøleskapet, men det er ikke noe problem å hive dem rett i en gryterett heller. ) Takk Lillemus 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.