Babette Skrevet 27. desember 2007 Skrevet 27. desember 2007 Vi skal ha restemiddag i dag. Blir pinnekjøttet tørt hvis jeg varmer det opp i stekovnen? Hvor lenge og hvor varmt anbefales det i så fall? Eller er det bedre å dampe det opp igjen med kraft/vann i bunnen av kjelen? På forhånd takk for svar. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 27. desember 2007 Skrevet 27. desember 2007 Jeg ville helt klart dampa det varmt. 0 Siter
Babette Skrevet 27. desember 2007 Forfatter Skrevet 27. desember 2007 Jeg ville helt klart dampa det varmt. OK, da gjør jeg det. 0 Siter
mrxx Skrevet 27. desember 2007 Skrevet 27. desember 2007 Du kan varme det i stekeovnen, men bruk kraften "skyen" og legg over folie. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 27. desember 2007 Skrevet 27. desember 2007 Vi varmer det bestandig opp i kjelen. Har bare i litt ekstra med vann oppi søet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.