Gå til innhold

Oppvarming av pinnekjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha restemiddag i dag. Blir pinnekjøttet tørt hvis jeg varmer det opp i stekovnen? Hvor lenge og hvor varmt anbefales det i så fall? Eller er det bedre å dampe det opp igjen med kraft/vann i bunnen av kjelen?

På forhånd takk for svar.

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg ville helt klart dampa det varmt.

OK, da gjør jeg det.

Skrevet

Du kan varme det i stekeovnen, men bruk kraften "skyen" og legg over folie.

Skrevet

Vi varmer det bestandig opp i kjelen. Har bare i litt ekstra med vann oppi søet.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...