pirko Skrevet 13. juni 2001 Del Skrevet 13. juni 2001 Går det an å defininere det?..eventuelt hvor mye sammalt mel må være med for at det kan kalles grovt?..og hva bør det ligge på.(i %) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janne Kvammen, Klinisk Ernæringsfysiolog Skrevet 18. juni 2001 Del Skrevet 18. juni 2001 Hei pirko Grovt brød og knekkebrød inneholder mer enn 50 % sammalt mel. Eksempler på grove kjøpebrød er Birkebeinerbrød, Havreklibrød, Sportsbrød og Fiberkneipp. Vanlig Kneippbrød og Helkornbrød er mellomgrove brødtyper. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.