pirko Skrevet 13. juni 2001 Del Skrevet 13. juni 2001 Går det an å defininere det?..eventuelt hvor mye sammalt mel må være med for at det kan kalles grovt?..og hva bør det ligge på.(i %) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/29613-definisjon-p%C3%A5-grovt-br%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janne Kvammen, Klinisk Ernæringsfysiolog Skrevet 18. juni 2001 Del Skrevet 18. juni 2001 Hei pirko Grovt brød og knekkebrød inneholder mer enn 50 % sammalt mel. Eksempler på grove kjøpebrød er Birkebeinerbrød, Havreklibrød, Sportsbrød og Fiberkneipp. Vanlig Kneippbrød og Helkornbrød er mellomgrove brødtyper. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/29613-definisjon-p%C3%A5-grovt-br%C3%B8d/#findComment-119790 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.