Gjest Trombosso Skrevet 9. januar 2008 Del Skrevet 9. januar 2008 P.G av blodpropp må jeg gå på livslang marevanbruk. Dette bevirker at jeg må vise forsiktighet ved inntak av GRØNNE grønnsaker da K-vitamin innholdet har innvirkning på INR- målingen av blodet. Spøsmål 1 -- I og med at jeg kun er utstyrt med en enkel oversikt over K-vitamin verdiene i noen få tradisjonelle grønnsaker blir følgelig inntaket begrenset. Jeg har søkt etter en form for tabell eller oversikt som viser forekomsten av K-vitamin ide forskjellige typer grønt. De fleste vitaminmengder er omtalt og listet opp i flere sammenheng bare ikke K. Sørsmål 2 -- Kan INR reguleres ved hjelp av K-vitamin i naturlig form? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.