KaVa Skrevet 11. januar 2008 Skrevet 11. januar 2008 Aller først - takk til alle kreative "rosa kake" innlegg! Slik gikk det: I går seeent på kvelden, sto en ferdigpynta, rosa sjokoladekake i boden. Kjøkkenet var overstrødd med melis og jeg hadde banna mer enn jeg har gjort de siste ti årene tilsammen. Selv var jeg småkvalm fra å ha smakt på den rosa guffa. Den er S-Ø_T. Men Rosa kake - det ble det :-) Spørsmål: Hvordan får man marsmellowsfondanten på kaka - kjevla ut og forsøkte å løfte, men fondanten 1) satt fast i underlaget 2) strakk seg og ble ugjevn 3 - kom på den "geniale" ideen om å kjevle den ut på matpapir og hvelve den over kaka - men den satte seg fast på matpapiret - så etter masse lirking fikk jeg den av - men da var kaka slett ikke glatt og fin, nei... Så til neste gang - hvordan få lokket pent på plass på kaka? (kaka lot seg reparere - den ser fin ut nå, om ikke så glatt som jeg skulle ønske. Men det tror jeg vesla ikke bryr seg om) 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 11. januar 2008 Skrevet 11. januar 2008 Så bra! Men - hva er marsmellowsfondant? (Høres veldig kult ut, og siden det snart er bursdag her i huset også, liksom...) :-) 0 Siter
KaVa Skrevet 11. januar 2008 Forfatter Skrevet 11. januar 2008 Så bra! Men - hva er marsmellowsfondant? (Høres veldig kult ut, og siden det snart er bursdag her i huset også, liksom...) :-) I tråden "Rosa kake" på forrige side (tror jeg) er det både oppskrift og linker på MMF. Den er laget av smelta marshmellows litt vann, litt olje og masse melis. Og ja - den er så søt som den høres ut. Konsistensen blir omtrent som marsipan. jeg farga med rød konditorfarge, slik at den ble rosa. 0 Siter
KaVa Skrevet 11. januar 2008 Forfatter Skrevet 11. januar 2008 Så bra! Men - hva er marsmellowsfondant? (Høres veldig kult ut, og siden det snart er bursdag her i huset også, liksom...) :-) http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=3773050 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 11. januar 2008 Skrevet 11. januar 2008 http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=3773050 Ah, denne hadde ikke jeg fått med meg, vett'u - tusen takk for link! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.