Gå til innhold

Har du en oppskrift paa lapskaus?


Anbefalte innlegg

Gjest Angela26
Skrevet

Eller gryterett? (Ikke biff stroganoff )

Hvilke ingredienser - hvor mye per pers. ?

Fortsetter under...

Skrevet

Dette er den eneste lapskausen jeg liker:

poteter,

gulrøtter,

middagspølse,

kjøttdeig,

kålrabi,

2 kjøttbuljonger.

Kokes i ca 15-20min.

Hvor mye pr pers er jeg ikke sikker på...

Lager alltid ei stooor gryte,så vi har i et par dager..

Gjest Angela26
Skrevet

Dette er den eneste lapskausen jeg liker:

poteter,

gulrøtter,

middagspølse,

kjøttdeig,

kålrabi,

2 kjøttbuljonger.

Kokes i ca 15-20min.

Hvor mye pr pers er jeg ikke sikker på...

Lager alltid ei stooor gryte,så vi har i et par dager..

Tusen takk :-)

Det er lys lagskaus, ikke sant? Saa da trenger jeg ikke brune saus eller noe?

Skrevet

til 4 personer:

Ingredienser:

2 kjøttpølser -

4 skiver bacon -

8 poteter i terninger -

½ løk, grovhakket -

2 gulrøtter i terninger -

2 skiver kålrot i terninger -

1 persillerot i små terninger -

1 l vann -

1 ts salt -

½ ts pepper

Fremgangsmåte:

Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.

Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.

Del baconskiver og pølse i små biter, og stek dem lett i stekepanna.

Når potetene og grønnsakene er nesten møre tilsettes kjøttet.

La alt trekke noen minutter til det er varmt.

Smak til med salt og pepper. Servér flatbrød til.

Gjest Angela26
Skrevet

til 4 personer:

Ingredienser:

2 kjøttpølser -

4 skiver bacon -

8 poteter i terninger -

½ løk, grovhakket -

2 gulrøtter i terninger -

2 skiver kålrot i terninger -

1 persillerot i små terninger -

1 l vann -

1 ts salt -

½ ts pepper

Fremgangsmåte:

Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.

Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.

Del baconskiver og pølse i små biter, og stek dem lett i stekepanna.

Når potetene og grønnsakene er nesten møre tilsettes kjøttet.

La alt trekke noen minutter til det er varmt.

Smak til med salt og pepper. Servér flatbrød til.

Nam nam! Tusen takk :-)

Skrevet

Nam nam! Tusen takk :-)

Hehe.. du må takke aperitif.no :) Det var der jeg fant den til deg.

Men den ser god ut, og grei å lage, synes jeg!

Annonse

Skrevet

til 4 personer:

Ingredienser:

2 kjøttpølser -

4 skiver bacon -

8 poteter i terninger -

½ løk, grovhakket -

2 gulrøtter i terninger -

2 skiver kålrot i terninger -

1 persillerot i små terninger -

1 l vann -

1 ts salt -

½ ts pepper

Fremgangsmåte:

Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.

Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.

Del baconskiver og pølse i små biter, og stek dem lett i stekepanna.

Når potetene og grønnsakene er nesten møre tilsettes kjøttet.

La alt trekke noen minutter til det er varmt.

Smak til med salt og pepper. Servér flatbrød til.

Det der hørtes da veldig lite ut til 4 personer? 2 kjøttpølser på 4 pers?!

hare1365380455
Skrevet

Enkel lapskaus:

Stek kjøttdeig, f.eks. en pakke. Ta på salt og pepper. Ha oppi to pakker lapskausblanding (frossen) og vann + buljongpulver.

Skrevet

Tusen takk :-)

Det er lys lagskaus, ikke sant? Saa da trenger jeg ikke brune saus eller noe?

Den blir lys ja!! :0)

Kjmepe god synes jeg!!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...