Gjest popping Skrevet 18. januar 2008 Skrevet 18. januar 2008 Når man skal poppe popcorn på gamlemåten, skal en da bruke smør eller margarin? Heller til smør, men dette er det evigheter siden jeg har gjort. 0 Siter
birdie Skrevet 18. januar 2008 Skrevet 18. januar 2008 Olje. Hell i olje slik at det dekker bunnen av kjelen, sett skaftet til en tresleiv nedi for å teste temperaturen. Når det bobler rundt treskaftet kan du helle oppi kornene. Skru ned litt på varmen, legg på lokk, rist litt av og til på kjelen. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 18. januar 2008 Skrevet 18. januar 2008 Olje. Hell i olje slik at det dekker bunnen av kjelen, sett skaftet til en tresleiv nedi for å teste temperaturen. Når det bobler rundt treskaftet kan du helle oppi kornene. Skru ned litt på varmen, legg på lokk, rist litt av og til på kjelen. Oi, fikk lyst på selvpoppet popcorn! Mange år siden sist, ble brått slutt da micropop'en kom. Og det blir ikke det samme... 0 Siter
Gjest popping Skrevet 18. januar 2008 Skrevet 18. januar 2008 Olje. Hell i olje slik at det dekker bunnen av kjelen, sett skaftet til en tresleiv nedi for å teste temperaturen. Når det bobler rundt treskaftet kan du helle oppi kornene. Skru ned litt på varmen, legg på lokk, rist litt av og til på kjelen. Takker:o) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.