Gå til innhold

Poppe på gamlemåten


Anbefalte innlegg

Gjest popping
Skrevet

Når man skal poppe popcorn på gamlemåten, skal en da bruke smør eller margarin?

Heller til smør, men dette er det evigheter siden jeg har gjort.

Fortsetter under...

Skrevet

Olje.

Hell i olje slik at det dekker bunnen av kjelen, sett skaftet til en tresleiv nedi for å teste temperaturen. Når det bobler rundt treskaftet kan du helle oppi kornene. Skru ned litt på varmen, legg på lokk, rist litt av og til på kjelen.

Gjest Elextra
Skrevet

Olje.

Hell i olje slik at det dekker bunnen av kjelen, sett skaftet til en tresleiv nedi for å teste temperaturen. Når det bobler rundt treskaftet kan du helle oppi kornene. Skru ned litt på varmen, legg på lokk, rist litt av og til på kjelen.

Oi, fikk lyst på selvpoppet popcorn!

Mange år siden sist, ble brått slutt da micropop'en kom. Og det blir ikke det samme...

Gjest popping
Skrevet

Olje.

Hell i olje slik at det dekker bunnen av kjelen, sett skaftet til en tresleiv nedi for å teste temperaturen. Når det bobler rundt treskaftet kan du helle oppi kornene. Skru ned litt på varmen, legg på lokk, rist litt av og til på kjelen.

Takker:o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...