alwaysme Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Er helt tom for ideer, og nå er det min tur til å supplere med noe til kaffen.... Alle gode ideer mottas med STOR takk :-) 0 Siter
adelie Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Toros brownie x 2 ? Fort å lage, smaker godt. 0 Siter
flowy Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Denne er kjempeenkel og veldig god. Blåbærkake: 75 gram smør, 3 egg, 2 dl sukker, 2,5 dl hvetemel, 1ts bakepulver, 2-3 ferske eller fryste blåbær (eller andre bær) Smelt og avkjøl smøret. Rør sammen egg, sukker og smør. Sikt i melet og bakepulveret og rør deigen glatt. Helles i en en form på 20 cm med bakepapir i bunnen. Fordel bærene over. Stekes ved 200 grader nederst i ovnen i cirka 40 min. Kan også dobles og stekes i liten langpanne. Veldig god med vaniljeis eller vaniljekesam, men også alene. 0 Siter
adelie Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Denne er kjempeenkel og veldig god. Blåbærkake: 75 gram smør, 3 egg, 2 dl sukker, 2,5 dl hvetemel, 1ts bakepulver, 2-3 ferske eller fryste blåbær (eller andre bær) Smelt og avkjøl smøret. Rør sammen egg, sukker og smør. Sikt i melet og bakepulveret og rør deigen glatt. Helles i en en form på 20 cm med bakepapir i bunnen. Fordel bærene over. Stekes ved 200 grader nederst i ovnen i cirka 40 min. Kan også dobles og stekes i liten langpanne. Veldig god med vaniljeis eller vaniljekesam, men også alene. Hehh.. lagret! ) 0 Siter
Persille1365381127 Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Jeg er SUPERfan av Toro! De har så mye greier som er enkle, raske og relativt billige å lage. Ta med noen ekstra så har du i skapet i tilfelle noen dukker opp uventet, så kan du lure dem til å tro at du er den perfekte husmor som visper sammen noe hjemmebakt på under fem minutter av det hun har i skapet 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Toros langpannesjokoladekake - og rør inn et par raspa gulrøtter, så blir den knallgod! 0 Siter
Gjest sola mi Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Jeg ville ha laget gulrotkake. Den er saftig, lett å lage og litt "voksenpreget". Jeg må si at jeg har prøvd flere toros ferdige pakninger,også langpannekaka som er nevnt her. Men jeg synes de er forferdelige smakløse i forhold til hjemmelaget fra bunnen av. Disse passer best i barneselskap og ikke blant voksne kresne? damekokker. 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Hvis flere lager kaker ville jeg kanskje laget en ostekake. De fleste lager langpannekake, og jeg skal love deg at ostekaka får bein å gå på. 0 Siter
BessieBie Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Hvis flere lager kaker ville jeg kanskje laget en ostekake. De fleste lager langpannekake, og jeg skal love deg at ostekaka får bein å gå på. ..og den fra Toro (eller var det Møllerens?) er veldig god! Og har du gul gele på toppen med mandarinbåter under ser den kjempeproff ut, men den lages på null tid og skal bare stå et par timer i kjøleskapet:) nam nam! 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 ..og den fra Toro (eller var det Møllerens?) er veldig god! Og har du gul gele på toppen med mandarinbåter under ser den kjempeproff ut, men den lages på null tid og skal bare stå et par timer i kjøleskapet:) nam nam! Jeg visste ikke at Toro har ostekake. Den oppskriften jeg bruker fikk jeg av en tidligere doler. Den kaka er kjempegod. 0 Siter
Kåre Kruttlapp Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Tosca kake får jeg vann i munnen av!! Alle gutters garage kake! 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Tosca kake får jeg vann i munnen av!! Alle gutters garage kake! Hva slags kake er det? 0 Siter
jancka1365381087 Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Hva slags kake er det? Ikke meg du spør egentlig, men har oppskrift på Tosca-kake i hodet : 2 egg, 130 gr.sukker, 120 gr. hv.mel, 1 ts. bk.pulver, 100 gr. smør eller marg., 2 ss. melk. Rør egg og sukker hvitt, tilsett resten av igred. Sekes i 25.min 175 gr. Kok opp: 50. gr. smør, 60 gr. sukker, 1 ss hv.mel, 1 ss fløte, 65 gr. hakkede mandler. Helles over kaken og stekes videre i ca 25 min. på samme tempratur. Lykke til 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Ikke meg du spør egentlig, men har oppskrift på Tosca-kake i hodet : 2 egg, 130 gr.sukker, 120 gr. hv.mel, 1 ts. bk.pulver, 100 gr. smør eller marg., 2 ss. melk. Rør egg og sukker hvitt, tilsett resten av igred. Sekes i 25.min 175 gr. Kok opp: 50. gr. smør, 60 gr. sukker, 1 ss hv.mel, 1 ss fløte, 65 gr. hakkede mandler. Helles over kaken og stekes videre i ca 25 min. på samme tempratur. Lykke til Tusen takk for oppskrift Skal den i en rund form på 24 diameter? 0 Siter
jancka1365381087 Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Hva med hjemmelager kringle? Eller en nydelig frisk appelsinkake? oppskrift her : 200 gr.smør, 175 gr. sukker, 1 ts. vaniljesukker, 3 egg, 250 gr. hv. mel, 1 ts. bk.pulver 0.5 dl. appelsinjuice, appelsinmarmelade. Rør sukker og smør hvitt, tilsett resten untatt appelsinmarmeladen. Ha halvparten av røra i ei rund form, legg på 5 ss marmelade og fordel resten av røra over. Nederste rille, 175 gr. i 45 min. 0 Siter
jancka1365381087 Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Tusen takk for oppskrift Skal den i en rund form på 24 diameter? Ja, helt riktig med den str.på forma 0 Siter
pekkaline Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Tosca kake får jeg vann i munnen av!! Alle gutters garage kake! ah, guri ! Det er navnet på kaka jeg en gang som jente vant på basaren Jeg var kjempestolt og vi koste oss skikkelig med den Nydelig god var den ja. 0 Siter
fresja Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Denne er kjempeenkel og veldig god. Blåbærkake: 75 gram smør, 3 egg, 2 dl sukker, 2,5 dl hvetemel, 1ts bakepulver, 2-3 ferske eller fryste blåbær (eller andre bær) Smelt og avkjøl smøret. Rør sammen egg, sukker og smør. Sikt i melet og bakepulveret og rør deigen glatt. Helles i en en form på 20 cm med bakepapir i bunnen. Fordel bærene over. Stekes ved 200 grader nederst i ovnen i cirka 40 min. Kan også dobles og stekes i liten langpanne. Veldig god med vaniljeis eller vaniljekesam, men også alene. Jeg er megt glad i blåbær, så denne er nok noe for meg. Men 2-3 blåbær høres lite ut! Mener du dl? 0 Siter
Kåre Kruttlapp Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Hva slags kake er det? Den kaka har et bløtt karamell lokk med nøtter! Og med et tyggelig ikke så søt substans!! Nå er jeg ingen baker men den kaka er godt kjent!! ihvertfall i garagen hos meg når gutta skal kose vårs!! 0 Siter
Kåre Kruttlapp Skrevet 24. januar 2008 Skrevet 24. januar 2008 Ikke meg du spør egentlig, men har oppskrift på Tosca-kake i hodet : 2 egg, 130 gr.sukker, 120 gr. hv.mel, 1 ts. bk.pulver, 100 gr. smør eller marg., 2 ss. melk. Rør egg og sukker hvitt, tilsett resten av igred. Sekes i 25.min 175 gr. Kok opp: 50. gr. smør, 60 gr. sukker, 1 ss hv.mel, 1 ss fløte, 65 gr. hakkede mandler. Helles over kaken og stekes videre i ca 25 min. på samme tempratur. Lykke til Jippi!! Så flink du er!! Får vann i munnen allerede!! jeg må prøve i helgen!! og så ut i garagen for å ringe guttaboys!! Takk! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.