Gjest adidas Skrevet 14. juni 2001 Del Skrevet 14. juni 2001 hei... hvordan matsorter spises når en deffer...kylling...ris...tunfisk...andre ting? eventuelt havregrøt? hvor mange kcal bør en ha vær dag om man deffer når man trener? cirka. er 175 å 74 kg. tusen takk:) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Synch Skrevet 14. juni 2001 Del Skrevet 14. juni 2001 Spis som du gjør nå(hvis du allerede spiser mange små måltid og ikke har i deg mye fett) og kutt ned ca. 750kcal(ca.170+-20gram) fra karbohydrater på div. matvarer og øk proteinene med ca. 250kcal(ca.50+-20gram). Ha minimalt med karbohydrater i det siste måltidet før du legger deg. Som du ser kutter du ned med 500kcal, mulig det er litt for lite, eller det kan være litt for mye. Umulig for meg å si her og nå. Se hvordan det funker. Forslag fra meg. De matvarene du nevnte er bra proteinkilder. Tuna inneholder vel ikke et gram karbohydrat om jeg ikke tar helt feil. Samme med kylling uten skinn... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
John Gunnar Oppheim, Instruktør Skrevet 20. juni 2001 Del Skrevet 20. juni 2001 Hei, det viktigste er ikke at du spiser fettfattig kost, men at du reduserer det totale matinntaket under det du forbrenner.http://www.trim.no/slanking/slanking.shtml 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.