Gå til innhold

skriver handleliste


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hver uke er det like vanskelig dette med middager, kan dere være så snille å si en middagsrett dere skal ha i løpet av uka? Kanskje det frister meg også :) Takker og bukker.

  • Svar 83
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • pekkaline

    18

  • hare1365380455

    7

  • Glimtipper

    6

  • Luska

    3

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Tja, skal ha kylling tikka masala i dag. Kanskje kjøttpudding i brun saus i morgen... :o)

Gjest Elextra
Skrevet

Håper å få tak i noe fersk tunfisk vi kan ha en dag. Skal stekes bare så vidt. Kjempegodt! :-).

Gjest ViViola
Skrevet

Her i huset lager vi også menylister for en uke av gangen, og skriver den på tavla så alle kan se den. For å få variasjon i ukas mat, så har vi noen grunnregler (som av og til brytes, så klart):

Bare ett måltid i uka med P-mat (pasta, pølser, pizza, pannekaker)

2 av middagene skal være fisk, og en av disse "ordentlig" fisk

1 av middagene skal være med kylling

Siden vi har grøt på lørdagene, så blir det ikke så vanskelig til slutt.

Denne ukas meny ser slik ut:

Mandag: Falukorv med masse løk

Tirsdag: Fersk, kokt fisk (handles mandag kveld på tur hjem)

Onsdag: Pannekaker med flesk

Torsdag: Hjemmelaget fiskegrateng og revet gulrot

Fredag: Kyllingfilet, ovnsbakt på grønnsaksseng

Lørdag: Grøt

Søndag: Rådyrgryte (på rester fra en litt bedre middag tidligere)

Noe som frister her?

Gjest trolline
Skrevet

Husmannskost eller noe lettere..enkelt?Har de siste dager tømt fryseboksen for restemat:-)

hare1365380455
Skrevet

Rømmegrøt.

Fiskeboller.

Kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet/indian korma saus (Uncle Bens), ris.

Lapskaus (kjøttdeig/grønnsaker).

Skrevet

Her i huset lager vi også menylister for en uke av gangen, og skriver den på tavla så alle kan se den. For å få variasjon i ukas mat, så har vi noen grunnregler (som av og til brytes, så klart):

Bare ett måltid i uka med P-mat (pasta, pølser, pizza, pannekaker)

2 av middagene skal være fisk, og en av disse "ordentlig" fisk

1 av middagene skal være med kylling

Siden vi har grøt på lørdagene, så blir det ikke så vanskelig til slutt.

Denne ukas meny ser slik ut:

Mandag: Falukorv med masse løk

Tirsdag: Fersk, kokt fisk (handles mandag kveld på tur hjem)

Onsdag: Pannekaker med flesk

Torsdag: Hjemmelaget fiskegrateng og revet gulrot

Fredag: Kyllingfilet, ovnsbakt på grønnsaksseng

Lørdag: Grøt

Søndag: Rådyrgryte (på rester fra en litt bedre middag tidligere)

Noe som frister her?

takk for fyldig svar.Ja det er masse her :) Tenker kyllingfilet blir med på listen.

Skrevet

Husmannskost eller noe lettere..enkelt?Har de siste dager tømt fryseboksen for restemat:-)

Jo enklere jo bedre ;) Jeg liker ikke å lage mat i timesvis.

Skrevet

Rømmegrøt.

Fiskeboller.

Kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet/indian korma saus (Uncle Bens), ris.

Lapskaus (kjøttdeig/grønnsaker).

Ah, lapskaus er det lenge siden vi har hatt. Takk :)

Skrevet

I dag lager svigermor mat, og hun skal lage fiskegrateng - deilig :-)

hare1365380455
Skrevet

Jo enklere jo bedre ;) Jeg liker ikke å lage mat i timesvis.

Jeg kjøpte kalkunskiver (frosne) på rema, og så steikte jeg de og hadde i brun saus. Enkelt og godt!

Gjest trolline
Skrevet

Her i huset lager vi også menylister for en uke av gangen, og skriver den på tavla så alle kan se den. For å få variasjon i ukas mat, så har vi noen grunnregler (som av og til brytes, så klart):

Bare ett måltid i uka med P-mat (pasta, pølser, pizza, pannekaker)

2 av middagene skal være fisk, og en av disse "ordentlig" fisk

1 av middagene skal være med kylling

Siden vi har grøt på lørdagene, så blir det ikke så vanskelig til slutt.

Denne ukas meny ser slik ut:

Mandag: Falukorv med masse løk

Tirsdag: Fersk, kokt fisk (handles mandag kveld på tur hjem)

Onsdag: Pannekaker med flesk

Torsdag: Hjemmelaget fiskegrateng og revet gulrot

Fredag: Kyllingfilet, ovnsbakt på grønnsaksseng

Lørdag: Grøt

Søndag: Rådyrgryte (på rester fra en litt bedre middag tidligere)

Noe som frister her?

Så fint da! Du er flink:-)

Jeg tar det litt på sparken,men så er vi bare to !

Gjest annlovinda
Skrevet

I morgen skal jeg lage hjemmelaget chili con carne. Kjempegodt. Noe vi liker alle 4. Også har vi masse med salat ved siden av.

Vi skal ha stekt seibiff med løk på onsdag. Da steker jeg gjerne noen grønnsaker ved siden av, også har vi ris til.

Torsdag blir det nok hjemmelaget minestronesuppe, denne er tykk, blir nesten som en gryterett.

Fredag blir det kyllingfajitas. Da bruker vi kyllingfilet, og masse grønnsaker.

I dag blir det overtidsmat på meg, og da fikser sambo middag til dem tre hjemme, hva det blir vet jeg ikke, men blir ikke overrasket om det blir grandis.

Gjest ViViola
Skrevet

Så fint da! Du er flink:-)

Jeg tar det litt på sparken,men så er vi bare to !

Tro meg, vi hadde ikke et slik system vi heller, før vi fikk barn. Nå har det derimot blitt så godt innarbeidet, at vi føler oss litt uttafor om vi prøver å droppe det i arbeidsuker.

Gjest ViViola
Skrevet

takk for fyldig svar.Ja det er masse her :) Tenker kyllingfilet blir med på listen.

Menylister og handling en dag i uka er mitt beste tips for et mer harmonisk forhold i heimen. He-he.

Skrevet

Jeg kjøpte kalkunskiver (frosne) på rema, og så steikte jeg de og hadde i brun saus. Enkelt og godt!

Smart!

Gjest annlovinda
Skrevet

Her i huset lager vi også menylister for en uke av gangen, og skriver den på tavla så alle kan se den. For å få variasjon i ukas mat, så har vi noen grunnregler (som av og til brytes, så klart):

Bare ett måltid i uka med P-mat (pasta, pølser, pizza, pannekaker)

2 av middagene skal være fisk, og en av disse "ordentlig" fisk

1 av middagene skal være med kylling

Siden vi har grøt på lørdagene, så blir det ikke så vanskelig til slutt.

Denne ukas meny ser slik ut:

Mandag: Falukorv med masse løk

Tirsdag: Fersk, kokt fisk (handles mandag kveld på tur hjem)

Onsdag: Pannekaker med flesk

Torsdag: Hjemmelaget fiskegrateng og revet gulrot

Fredag: Kyllingfilet, ovnsbakt på grønnsaksseng

Lørdag: Grøt

Søndag: Rådyrgryte (på rester fra en litt bedre middag tidligere)

Noe som frister her?

Prøver å lage middagsliste for en uke av gangen jeg også. Da slipper jeg å fly i butikken i tide og utide. Men har glippet litt i den siste tiden, må skjerpe inn igjen nå.

Mange gode forslag du hadde.

hare1365380455
Skrevet

Smart!

En kollega tipset meg. ;)

Så da ble det faktisk søndagsmiddag en hverdag!

Jeg hadde på salt og pepper forresten.

Gjest ViViola
Skrevet

Prøver å lage middagsliste for en uke av gangen jeg også. Da slipper jeg å fly i butikken i tide og utide. Men har glippet litt i den siste tiden, må skjerpe inn igjen nå.

Mange gode forslag du hadde.

Man sparer både tid og penger på å unngå den handleturen på vei hjem fra jobb. Det har så lett for å falle så mye ekstra opp i kurven min... ;-)

Skrevet

Menylister og handling en dag i uka er mitt beste tips for et mer harmonisk forhold i heimen. He-he.

Ja man kan si det slik :) Jeg har vært ganske flink til å ukehandle siden nyttår. Det er deilig å slippe det evige jaget mot butikken :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...