Gjest mat på lørdag Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 På lørdag kommer svigers på besøk og jeg har ikke så masse penger akkurat nå. De er veldig glad i god mat og nå lurer jeg på om noen har noen gode ideer til hva jeg kan servere dem og som ikke koster så mye. Skal være forrett hoved rett og en god desert. veldig glad for ideer og tips. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Forrett: Rull røykelaks, hakka rødløk inn i ei lefse som du har smurt med Philadelphila- eller Snøfriskost. Skjær denne i skiver. Veldig greit og kan lages ferdig dagen før. (Pakk den ferdige rullen inn i tett plast og skjær den opp rett før servering) Hovedrett: Del opp 2 ferdiggrilla kyllinger i serveringsbiter, legg i ildfast form. Del opp 4 paprikaer i litt store biter som du strør mellom kyllingen. Skjær opp 2 løk i ringer, tilsett et par fedd hvitløk, godt med salt og pepper og litt revet muskatnøtt - kok dette mørt i 2 beger fløte (veit ikke nøyaktig mengde, men dette bør være mer enn nok). Hell blandingen over kyllingen og strø godt med ost over. Sett i ovnen til osten er gylden. Dessert: Kjøp ei bøtte mangosorbet og skjær opp frisk mango ved siden av. Eller lag tilslørte bondepiker. http://www.nrk.no/programmer/tv_arkiv/barmeny/2347452.html Dette tror jeg ikke skal komme ut så veldig dyrt, og det er godt. 0 Siter
org Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Forrett: Rull røykelaks, hakka rødløk inn i ei lefse som du har smurt med Philadelphila- eller Snøfriskost. Skjær denne i skiver. Veldig greit og kan lages ferdig dagen før. (Pakk den ferdige rullen inn i tett plast og skjær den opp rett før servering) Hovedrett: Del opp 2 ferdiggrilla kyllinger i serveringsbiter, legg i ildfast form. Del opp 4 paprikaer i litt store biter som du strør mellom kyllingen. Skjær opp 2 løk i ringer, tilsett et par fedd hvitløk, godt med salt og pepper og litt revet muskatnøtt - kok dette mørt i 2 beger fløte (veit ikke nøyaktig mengde, men dette bør være mer enn nok). Hell blandingen over kyllingen og strø godt med ost over. Sett i ovnen til osten er gylden. Dessert: Kjøp ei bøtte mangosorbet og skjær opp frisk mango ved siden av. Eller lag tilslørte bondepiker. http://www.nrk.no/programmer/tv_arkiv/barmeny/2347452.html Dette tror jeg ikke skal komme ut så veldig dyrt, og det er godt. Det hørtes helt fantastisk ut! *sulten* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Glemte å si at det skal serveres ris til hovedretten. 0 Siter
Mista nikket Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Noe som er enkelt og godt er kalkun. Faller som regel i smak hos alle. 0 Siter
Gjest svigermora Skrevet 13. februar 2008 Skrevet 13. februar 2008 Forslaget til mariaflyfly hadde jeg likt veldig godt å få hos min svigerdatter! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.