org Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 - enn "vanlig"? Mannen i huset liker ikke vanlig pølse, så vi bruker alltid kylling - kylling/ kalkunpølser. Han påstår at det er myyyye sunnere også. Har han rett? Jeg liker pølsene godt, jeg, altså, men er bare nysgjerrig. 0 Siter
flowy Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Jepp! De inneholder mindre kalorier, mindre fett og dessuten er de jo laget av hvitt kjøtt som er bedre enn rødt kjøtt i forhold til kreftfaren. :-) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Det er ihvertfal en del sunnere enn vanlige pølser, så dersom dere synes de med kylling og kalkun er like gode hadde ihvertfal ikke jeg vært i tvil om hva jeg ville spist. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Dette fant jeg på en kaloritabell: Prior Big grill-kylling&kalkun: 191 kcal, 13.7 g fett, 5.3 g karbohydrater, 11.4 g proteiner Finsbråten Grillpølser 244 kcal, 20 g fett, 6 g karbohydrater, 10 g proteiner Kylling/kalkunpølsene er altså noe magrere, og har litt høyere innhold av proteiner. Det er altså litt sunnere. Til sammenligning en magrere pølsevariant med "vanlig kjøtt": Gilde Grillpølse med mindre fett (rå) 168kcal, 10.9 g fett, 6.3 g karbohydrater, 11.2 g proteiner 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Pølser lagd på utbeinet kyllingmasse? Neitakk. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Pølser lagd på utbeinet kyllingmasse? Neitakk. Tenkte akkurat det samme... *urk* 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Det smaker så vondt at det helt sikkert er sunt. 0 Siter
Platina Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Pølser lagd på utbeinet kyllingmasse? Neitakk. Vanlige grillpølser er nok ikke laget av renskåret svinefilet det heller. 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Vanlige grillpølser er nok ikke laget av renskåret svinefilet det heller. Nei, men det er ikke utbeinet masse i dem i alle fall. *Gruff* 0 Siter
ekte nick Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Vanlige grillpølser er nok ikke laget av renskåret svinefilet det heller. He he, godt poeng! 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Pølser lagd på utbeinet kyllingmasse? Neitakk. Hva er utbeinet kyllingmasse, egentlig? Alle pølser må nødvendigvis lages av utbeinet kjøtt, i alle fall. Eller ? 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 12. februar 2008 Skrevet 12. februar 2008 Nei, men det er ikke utbeinet masse i dem i alle fall. *Gruff* Strengt tatt er vel ikke pølser annet enn kjøttmasse uten bein? Og mel, krydder og va de nå ellers består av. 0 Siter
Atene Skrevet 13. februar 2008 Skrevet 13. februar 2008 Hva er utbeinet kyllingmasse, egentlig? Alle pølser må nødvendigvis lages av utbeinet kjøtt, i alle fall. Eller ? http://no.wikipedia.org/wiki/Mekanisk_utbenet_kj%C3%B8tt 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 13. februar 2008 Skrevet 13. februar 2008 http://no.wikipedia.org/wiki/Mekanisk_utbenet_kj%C3%B8tt Åh - dette virker sannelig ikke fristende ! 0 Siter
pekkaline Skrevet 13. februar 2008 Skrevet 13. februar 2008 Vi har hatt det, men vanlige pølser er det vi liker best. 0 Siter
favn Skrevet 13. februar 2008 Skrevet 13. februar 2008 Aldri spist og kommer aldri til å gjøre det. Høres bare helt forferdelig yak ut. PS, spiser ikke andre pølser heller. 0 Siter
Lillemus Skrevet 13. februar 2008 Skrevet 13. februar 2008 Hva er utbeinet kyllingmasse, egentlig? Alle pølser må nødvendigvis lages av utbeinet kjøtt, i alle fall. Eller ? Gugga som er inne i beina.... 0 Siter
Gjest GA Skrevet 13. februar 2008 Skrevet 13. februar 2008 Gugga som er inne i beina.... Beinmarg er da ikke noe å grøsse av? Man koker da suppe på bein fra okse, og margbein er regnet som en delikatesse mange steder. Kotelettbein er også godt å gnage på... 0 Siter
Gjest gomle Skrevet 13. februar 2008 Skrevet 13. februar 2008 Ja, det skal være sunnere enn vanlige pølser ja. Vi bruker bare de, synes de er gode :-) 0 Siter
Platina Skrevet 13. februar 2008 Skrevet 13. februar 2008 Nei, men det er ikke utbeinet masse i dem i alle fall. *Gruff* Jo, jeg vil vel egentlig si at der er utbeinet masse i alle slags pølser. Hvordan vil du beskrive hva vanlige grillpølser er laget av da? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.