Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Da vet jeg at en halv teskje hakket chili var omtrent dobbelt så mye som nødvendig i min lille wok-rett... *glugger nedpå et glass sjokolademelk for å lindre munnhulen*

Fortsetter under...

Skrevet

Huff da. Men husk at det er veldig stor forskjell på styrken på chili - en annen gang kan den mengden være akkurat passe.

Skrevet

Huff da. Men husk at det er veldig stor forskjell på styrken på chili - en annen gang kan den mengden være akkurat passe.

Jeg brukte hakket chili på glass og det er nok samme styrke på hele glasset. ;o)

Skrevet

Jeg brukte hakket chili på glass og det er nok samme styrke på hele glasset. ;o)

Aaaah. Ja, da er det nok det samme uansett. Jeg tenkte på fersk, hakket chili, jeg.

Men da vet du i hvert fall til neste gang at du må være litt mer beskjeden på akkurat den chilien. Man lærer så lenge man lever. :o)

Skrevet

Aaaah. Ja, da er det nok det samme uansett. Jeg tenkte på fersk, hakket chili, jeg.

Men da vet du i hvert fall til neste gang at du må være litt mer beskjeden på akkurat den chilien. Man lærer så lenge man lever. :o)

Det var bare på grensa så det gikk bra - og du verden så godt det var! mmmm! Nok en takk til Shira som fikk meg til å begynne å bruke wok-panna mi!

AneM1365380603
Skrevet

Chili er jo knallgodt :) Jeg har perioder der jeg må ha det, og da spiser jeg den som den er. Nå er jeg inne i en slik periode. Har sikkert gnasfset i meg et par stk i dag.

Den er ikke alltid like sterk, så det er lett å bomme litt på mengden i maten. Den er også helt mild ytterst. Det er når du kommer over halvveis på den at den gir litt guffe ;)

Jeg pleier å ha chili på skiva med makrell i tomat. Ja, jeg vet at matvanene mine ikke er helt innenfor normalen. Jeg spiser også mye rå hvitløk.

Annonse

Gjest chili-charlie
Skrevet

Chili er jo knallgodt :) Jeg har perioder der jeg må ha det, og da spiser jeg den som den er. Nå er jeg inne i en slik periode. Har sikkert gnasfset i meg et par stk i dag.

Den er ikke alltid like sterk, så det er lett å bomme litt på mengden i maten. Den er også helt mild ytterst. Det er når du kommer over halvveis på den at den gir litt guffe ;)

Jeg pleier å ha chili på skiva med makrell i tomat. Ja, jeg vet at matvanene mine ikke er helt innenfor normalen. Jeg spiser også mye rå hvitløk.

chili er digg

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...