Gjest stek i dag Skrevet 18. februar 2008 Skrevet 18. februar 2008 Tenkte å sette inn ei svinestek i ovnen mens jeg er borte i noen timer. Hvordan fremgangsmåte/grader går ann å bruke? Takker for svar 0 Siter
Tyroll Skrevet 18. februar 2008 Skrevet 18. februar 2008 du har sikkert spist opp steken din nå men dette går jo ann å gjøre med all stek, men jeg har best erfaring med et godt resultat med lam og okse. Da setter jeg den i ovnen om kvelden, på 80 grader, og lar den stå i godt å vel 12 timer (en litt stor stek) Når man langsteker kjøtt på denne måten, blir det mye saftigere synes jeg. men det må jo planlegges i god tid, steken må også være opptint. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.