Gå til innhold

Søndagsmiddagen: din beste pizzadeigoppskrift?


Anbefalte innlegg

Gjest hours ahead
Skrevet

Ja! Det er hva jeg trenger. Takk for hjelp!

Fortsetter under...

Skrevet

4 1/2 dl mel

25 g gjær (jeg bruker tørrgjær)

1/2 ts salt

1 1/2 ss olje

1,5 dl lunkent vann

Bland det tørre og ha i vann og olje. Elt sammen. Sett den til heving. Jeg lager alltid dobbel porsjon da det blir akkurat passe til en stor langpanne. Smører langpanna med litt olje og så trykker jeg bare deigen utover.

Stekes på 250 grader i 10-15 minutter.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...