Gå til innhold

Påskemat


Anbefalte innlegg

Gjest vikar neste uke
Skrevet

Hvis du skulle hatt heimkunnskap med en 7.klasse i Oslo, rett før påske. Hva ville du laget da? Skal nemlig ta noen vikartimer neste uke. Det er en klasse med mange kulturer og matregler. Men hva er påskemat for dere?

Fortsetter under...

Gjest togli
Skrevet

Hjemmelaga marsipan de kan pynte med konditorfarge og non-stop el.?

Gjest ViViola
Skrevet

For meg er det et stort lammelår som representerer påskematen, men det er jo uaktuelt i en heimkunnskapstime.

Egg er påskemat, de kan kokes med f.eks. løk i vannet og få en fin gulfarge. Tror jeg hadde satset på å lage egg i ulike varianter, jeg, både kokte, stekte og eggerøre. Maten skal vel gjerne spises, så da kan man steke rundstykker til.

Ellers så kan du jo undersøke litt og finne ut hva som er typisk påskemat for de ulike, og lage litt forskjellig?

Skrevet

Du kan lage noe med lam, noe med egg og en annen slags stek. Det viktigste er at du ikke finner på å lage noe av svin, fysj.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...