Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan jeg lage den i dag og servere den i morgen? Hva dynker dere med?

Skrevet

Ja den er alltid best dagen etter. Jeg dynker med sitronbrus, eller melk. Noen ganger bruker jeg fruktcoktail som fyll, og da dynker jeg med saften fra boksen.

jancka1365381087
Skrevet

Lag den i dag, den er best i morgen.

Jeg dynker med appelsinjuice eller melk, fyller med jordbær og hvalnøttkrem.

Skrevet

Sitronbrus, Appelsinbrus eller fruktcoctail. Lag i dag, server i morgen.

candyqueen_83
Skrevet

Lag den i dag, den er best i morgen.

Jeg dynker med appelsinjuice eller melk, fyller med jordbær og hvalnøttkrem.

Lurer på hvordan de nøttene ser ut. Kjempestore? :)

mariaflyfly
Skrevet

Safta fra hjemmelaga bringebærsyltetøy. Det er litt rennende, så det er plenty å ta av. ;)

Ellers brukte jeg eplejuice en gang jeg ikke fant noe annet egna, det var godt. :)

Skrevet

Safta fra hjemmelaga bringebærsyltetøy. Det er litt rennende, så det er plenty å ta av. ;)

Ellers brukte jeg eplejuice en gang jeg ikke fant noe annet egna, det var godt. :)

OK, takk for tips!! :-)

Skrevet

Lurer på hvordan de nøttene ser ut. Kjempestore? :)

*latter* :)))

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...