flowy Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Kan jeg lage den i dag og servere den i morgen? Hva dynker dere med? 0 Siter
pekkaline Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Ja den er alltid best dagen etter. Jeg dynker med sitronbrus, eller melk. Noen ganger bruker jeg fruktcoktail som fyll, og da dynker jeg med saften fra boksen. 0 Siter
jancka1365381087 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Lag den i dag, den er best i morgen. Jeg dynker med appelsinjuice eller melk, fyller med jordbær og hvalnøttkrem. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Sitronbrus, Appelsinbrus eller fruktcoctail. Lag i dag, server i morgen. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Lag den i dag, den er best i morgen. Jeg dynker med appelsinjuice eller melk, fyller med jordbær og hvalnøttkrem. Lurer på hvordan de nøttene ser ut. Kjempestore? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Safta fra hjemmelaga bringebærsyltetøy. Det er litt rennende, så det er plenty å ta av. Ellers brukte jeg eplejuice en gang jeg ikke fant noe annet egna, det var godt. 0 Siter
flowy Skrevet 7. mars 2008 Forfatter Skrevet 7. mars 2008 Safta fra hjemmelaga bringebærsyltetøy. Det er litt rennende, så det er plenty å ta av. Ellers brukte jeg eplejuice en gang jeg ikke fant noe annet egna, det var godt. OK, takk for tips!! :-) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Lurer på hvordan de nøttene ser ut. Kjempestore? *latter* )) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.