astridny Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Hei. Jeg tenkte jeg skulle bake brød idag,men har ikke mer tørrgjær for brød. Men kan jeg bruke gjær for søte deiger? 0 Siter
astridny Skrevet 7. mars 2008 Forfatter Skrevet 7. mars 2008 Ja, det går helt fint! Må jeg bruke 100 gr istede for 50 da eller..? 0 Siter
jancka1365381087 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Må jeg bruke 100 gr istede for 50 da eller..? Jeg bruker samme mengde gjær uansett hvor stor deig jeg har jeg, 1 pose. 0 Siter
jancka1365381087 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Nei, men du kan bruke bruspulver. Jaha, stor baker forstår jeg 0 Siter
Platina Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Jeg har ikke prøvd den røde selv, men har skjønt det slik at den må ha en viss mengde sukker for å fungere. Kanskje det bare er et salgstriks og oppkonstruert behov. :-) 0 Siter
ung mamma!:) Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Ja det kan du,jeg bakte rundstykker med den type gjær for ikke lenge siden,det gikk helt fint!! 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Sist jeg bakte brød, brukte jeg tørrgjær, og brødene ble helt flate. Harde utenpå, og rå ini.. MÅ være gjæren.. ;0) 0 Siter
Gjest liede Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Sist jeg bakte brød, brukte jeg tørrgjær, og brødene ble helt flate. Harde utenpå, og rå ini.. MÅ være gjæren.. ;0) Alle jeg kjenner som klager på tørrgjær bruker lunkent vann fra springen. Kan det være problemet? 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Alle jeg kjenner som klager på tørrgjær bruker lunkent vann fra springen. Kan det være problemet? Ja.... * sukk * 0 Siter
Gjest liede Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Ja.... * sukk * Men nå vet du det så da går det nok bedre neste gang! (Jeg skjønte først hvor feil det var da jeg så bunnslammet fra en varmtvannstank. Yuck!) Min mor tror fortsatt ikke på meg når jeg sier at det er problemet. Men det er bare bra, for da kan jeg være dronningen av gjærbaksts mens hun tar seg av resten av kakene. 0 Siter
fresja Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Jeg synes våtgjær er bedre enn tørrgjær. Mener å ha hørt at tørrgjær tåler høyere temperatur på vann/melk enn våtgjær (håper det ikke var omvent). 0 Siter
astridny Skrevet 7. mars 2008 Forfatter Skrevet 7. mars 2008 Jeg synes våtgjær er bedre enn tørrgjær. Mener å ha hørt at tørrgjær tåler høyere temperatur på vann/melk enn våtgjær (håper det ikke var omvent). Hei. Hvordan bruker man egentlig våt gjær? Jeg har bare brukt tørrgjær. 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Hei. Hvordan bruker man egentlig våt gjær? Jeg har bare brukt tørrgjær. Man løser den opp i fingervarmt vann eller melk 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.