candyqueen_83 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Syns det er vanskelig å komme på noe godt vi kan kose oss med til kvelden. Ikke pizza og taco ) Vil gjerne ha tips til noe med pasta/spaghetti. Enten som hovedingrediens eller som tilbehør ) 0 Siter
flowy Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Kjøp indrefilet av svin, krydre med salt og pepper, pakk den inn i parmaskinke. Brun den kjapt på sterk varme og putt den inn i ovnen på 200 gr i 15-20 min. Lag pastasaus av 1 dl fløte og 1 dl pesto. Kok opp fløten, tilsett pesto og smak til med litt sitronsaft. Blandes inn i fersk kokt pasta. Lag en deilig salat av tomat, løk, agurk og basilikum og topp det hele med litt fetaost. Revet parmesan på pastaen er også et must! :-) 0 Siter
Mamma07 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Vi skal ha hjemmelaget lasanje. Nam nam. Enkelt og fort å lage. God helg! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Kjøp indrefilet av svin, krydre med salt og pepper, pakk den inn i parmaskinke. Brun den kjapt på sterk varme og putt den inn i ovnen på 200 gr i 15-20 min. Lag pastasaus av 1 dl fløte og 1 dl pesto. Kok opp fløten, tilsett pesto og smak til med litt sitronsaft. Blandes inn i fersk kokt pasta. Lag en deilig salat av tomat, løk, agurk og basilikum og topp det hele med litt fetaost. Revet parmesan på pastaen er også et must! :-) Nå ble jeg sulten, gitt! *S* 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Dette er min mors spagettisaus, den er bare knall god :0) Her er oppskriften: middagspølse 1-2pk kjøttdeig bacon løk 1 glass tomat pure salt+pepper 2små kopper melk ca 150gram smør Smelt smør i gryten,ta i kjøttdeig,bacon,løk,(alt rått)kokes på svak varme i en time.Rør rundt jevnlig. Når det har kokt i en time tilsett tomatpure og melk. Kan spes med mer melk og katsup etter ettersom hvor mye du vil ha. Serveres med spagetti, loff og salat. Nam, nam.. :0) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Vi skal ha hjemmelaget lasanje. Nam nam. Enkelt og fort å lage. God helg! Synes du lasagne er enkelt og fort å lage? Vel, særlig vanskelig er det ikke, men jeg synes det er ganske tidkrevende, og det blir mye gris (flere kjeler etc.). Men godt er det jo 0 Siter
Mamma07 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Synes du lasagne er enkelt og fort å lage? Vel, særlig vanskelig er det ikke, men jeg synes det er ganske tidkrevende, og det blir mye gris (flere kjeler etc.). Men godt er det jo To panner og en halvtime. Er jo ikke noe stress når den står i ovnen. Jeg synes det er enkel og kjapt:) 0 Siter
morsan Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Kyllingfilet pensles med østerssaus, legges i smurt form og stekes i ovnen. Ha over ost på slutten for gratinering. Serveres med salat og ris eller f eks båndspaghetti som tilbehør. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. mars 2008 Forfatter Skrevet 7. mars 2008 Synes du lasagne er enkelt og fort å lage? Vel, særlig vanskelig er det ikke, men jeg synes det er ganske tidkrevende, og det blir mye gris (flere kjeler etc.). Men godt er det jo Jeg synes det er veldig tidkrevende å lage lasagne selv. Så det er sjelden jeg gidder ) 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Kyllingfilet pensles med østerssaus, legges i smurt form og stekes i ovnen. Ha over ost på slutten for gratinering. Serveres med salat og ris eller f eks båndspaghetti som tilbehør. Det hørtes godt ut med ost oppå :0) Fyllte kyllingfile er også kjempe godt! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. mars 2008 Forfatter Skrevet 7. mars 2008 Kyllingfilet pensles med østerssaus, legges i smurt form og stekes i ovnen. Ha over ost på slutten for gratinering. Serveres med salat og ris eller f eks båndspaghetti som tilbehør. Søsteren min kommer, og hun er ikke overbegeistra for kyllingfilet ) Men jeg skal prøve det selv senere ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. mars 2008 Forfatter Skrevet 7. mars 2008 Dette er min mors spagettisaus, den er bare knall god :0) Her er oppskriften: middagspølse 1-2pk kjøttdeig bacon løk 1 glass tomat pure salt+pepper 2små kopper melk ca 150gram smør Smelt smør i gryten,ta i kjøttdeig,bacon,løk,(alt rått)kokes på svak varme i en time.Rør rundt jevnlig. Når det har kokt i en time tilsett tomatpure og melk. Kan spes med mer melk og katsup etter ettersom hvor mye du vil ha. Serveres med spagetti, loff og salat. Nam, nam.. :0) Liker best spaghetti med lyse sauser jeg ) Er godt med tomatsaus innimellom da ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. mars 2008 Forfatter Skrevet 7. mars 2008 Kjøp indrefilet av svin, krydre med salt og pepper, pakk den inn i parmaskinke. Brun den kjapt på sterk varme og putt den inn i ovnen på 200 gr i 15-20 min. Lag pastasaus av 1 dl fløte og 1 dl pesto. Kok opp fløten, tilsett pesto og smak til med litt sitronsaft. Blandes inn i fersk kokt pasta. Lag en deilig salat av tomat, løk, agurk og basilikum og topp det hele med litt fetaost. Revet parmesan på pastaen er også et must! :-) Hørtes veldig godt ut. Men hørtes komplisert ut også ;O) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 To panner og en halvtime. Er jo ikke noe stress når den står i ovnen. Jeg synes det er enkel og kjapt:) Ok, tar mer tid når jeg gjør det i hvertfall 0 Siter
Mamma07 Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Ok, tar mer tid når jeg gjør det i hvertfall Ja,det er jo selvsagt forskjellig fra person til person. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Jeg slår alltid et slag for salviepasta: Fres noen kyllingfileter raskt, ha de over i en ildfast form (gjerne sammen med hele fedd hvitløk, skiver av sitron og gjerne noen løkbiter) strø salt over og ha de i ovnen på 200 grader. Smelt litt smør i en liten kjele, ha oppi noen skiver sitron og hele fedd hvitløk (som du legger flata på kniven over og gir en liten knekk) og blader av fersk salvie, la det frese sammen. Kok pasta mens du siler smøret, sil vannet av pastaen og ha den tilbake i gryta, ha smøret over og rør sammen. Legg opp på tallerken pasta, kylling og ha revet fersk parmesan og litt salt og nykverna pepper over. Server gjerne med ruccolasalat med pinjekjerner over (ristes i tørr panne). Det hele er gjort på 20 min, utrolig enkelt og godt. Også risotto, da. Det er alltid godt. Dette er kokke-Lises oppskrift, den er ikke så ulik den jeg pleier å lage. http://www.nrk.no/programmer/tv/frokost_tv/5017847.html 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. mars 2008 Forfatter Skrevet 7. mars 2008 Jeg slår alltid et slag for salviepasta: Fres noen kyllingfileter raskt, ha de over i en ildfast form (gjerne sammen med hele fedd hvitløk, skiver av sitron og gjerne noen løkbiter) strø salt over og ha de i ovnen på 200 grader. Smelt litt smør i en liten kjele, ha oppi noen skiver sitron og hele fedd hvitløk (som du legger flata på kniven over og gir en liten knekk) og blader av fersk salvie, la det frese sammen. Kok pasta mens du siler smøret, sil vannet av pastaen og ha den tilbake i gryta, ha smøret over og rør sammen. Legg opp på tallerken pasta, kylling og ha revet fersk parmesan og litt salt og nykverna pepper over. Server gjerne med ruccolasalat med pinjekjerner over (ristes i tørr panne). Det hele er gjort på 20 min, utrolig enkelt og godt. Også risotto, da. Det er alltid godt. Dette er kokke-Lises oppskrift, den er ikke så ulik den jeg pleier å lage. http://www.nrk.no/programmer/tv/frokost_tv/5017847.html Kanskje jeg skal lage dette selv om det er med kyllingfileter. Høres veldig godt ut ) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Kanskje jeg skal lage dette selv om det er med kyllingfileter. Høres veldig godt ut ) Det er verd forsøket. Ungene mine liker veldig godt salviepastaen, så det passer for barn også. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. mars 2008 Forfatter Skrevet 7. mars 2008 Jeg slår alltid et slag for salviepasta: Fres noen kyllingfileter raskt, ha de over i en ildfast form (gjerne sammen med hele fedd hvitløk, skiver av sitron og gjerne noen løkbiter) strø salt over og ha de i ovnen på 200 grader. Smelt litt smør i en liten kjele, ha oppi noen skiver sitron og hele fedd hvitløk (som du legger flata på kniven over og gir en liten knekk) og blader av fersk salvie, la det frese sammen. Kok pasta mens du siler smøret, sil vannet av pastaen og ha den tilbake i gryta, ha smøret over og rør sammen. Legg opp på tallerken pasta, kylling og ha revet fersk parmesan og litt salt og nykverna pepper over. Server gjerne med ruccolasalat med pinjekjerner over (ristes i tørr panne). Det hele er gjort på 20 min, utrolig enkelt og godt. Også risotto, da. Det er alltid godt. Dette er kokke-Lises oppskrift, den er ikke så ulik den jeg pleier å lage. http://www.nrk.no/programmer/tv/frokost_tv/5017847.html Men har du litt mer nøyaktige mål på den pastaoppskriften? Vi er 3 voksne. 0 Siter
morsan Skrevet 7. mars 2008 Skrevet 7. mars 2008 Søsteren min kommer, og hun er ikke overbegeistra for kyllingfilet ) Men jeg skal prøve det selv senere ) En 'klassiker' er å lage lys pastasaus med skinke og erter! :-) Lag vanlig hvit saus, tilsett muskat, pepper og evt hvitløk. Tilsett revet ost. Cheddar er fin. Skjær skinke fra boks i terninger + erter fra boks -> has oppi. Serveres til f eks båndspaghetti. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.