Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha middagsgjester idag, og jeg kom plutselig på at det hadde vært godt med eplepai... Noen som vet om hvis jeg lager deigen nå, om den kan stå på benken noen timer, slik at jeg lager den ferdig når den skal spises...? Hvis ikke må jeg lage den nå, før kjøttet skal i ovnen...

Skrevet

Lag paiskallet nå og forstek det i 15 min. Så kan formen bare stå på benken og du kan fylle det senere. Hvis ikke det går, så er det ikke noe problem å lage deigen nå og oppbevare den i kjøleskapet.

Skrevet

Det finnes mye godt å få tak på i kjøledisken også, så slipper du å servere en eplepai du har bakt halvhjertet.

candyqueen_83
Skrevet

Du kan la deigen stå i kjøleskapet så lenge :o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...