buzzy Skrevet 8. mars 2008 Skrevet 8. mars 2008 Vi skal ha middagsgjester idag, og jeg kom plutselig på at det hadde vært godt med eplepai... Noen som vet om hvis jeg lager deigen nå, om den kan stå på benken noen timer, slik at jeg lager den ferdig når den skal spises...? Hvis ikke må jeg lage den nå, før kjøttet skal i ovnen... 0 Siter
flowy Skrevet 8. mars 2008 Skrevet 8. mars 2008 Lag paiskallet nå og forstek det i 15 min. Så kan formen bare stå på benken og du kan fylle det senere. Hvis ikke det går, så er det ikke noe problem å lage deigen nå og oppbevare den i kjøleskapet. 0 Siter
Jølsen Skrevet 8. mars 2008 Skrevet 8. mars 2008 Det finnes mye godt å få tak på i kjøledisken også, så slipper du å servere en eplepai du har bakt halvhjertet. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 8. mars 2008 Skrevet 8. mars 2008 Du kan la deigen stå i kjøleskapet så lenge ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.