Mamma07 Skrevet 11. mars 2008 Skrevet 11. mars 2008 Skal ha kyllingfilet til middagSskal jeg ha bretang kyllingsaus og pasta,ostesaus og pasta eller kylling og potetmos? Noen tips? Må være kjapt og enkelt 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 11. mars 2008 Skrevet 11. mars 2008 Jeg ville tatt bretagne kyllingsaus og pasta/ris. Og salat ved siden av. 0 Siter
Mamma07 Skrevet 11. mars 2008 Forfatter Skrevet 11. mars 2008 Jeg ville tatt bretagne kyllingsaus og pasta/ris. Og salat ved siden av. oki. Men kylling,potetstapp og bretang saus da? 0 Siter
Lillemus Skrevet 11. mars 2008 Skrevet 11. mars 2008 Ikke potetmos til kylling! Pasta eller ris. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 11. mars 2008 Skrevet 11. mars 2008 oki. Men kylling,potetstapp og bretang saus da? Du spurte jo om det ene eller det andre, og annlovinda foreslo det ene, hva er da spørsmålet ditt? 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 11. mars 2008 Skrevet 11. mars 2008 oki. Men kylling,potetstapp og bretang saus da? Er ikke noe glad i potetstappe jeg. 0 Siter
tonie Skrevet 11. mars 2008 Skrevet 11. mars 2008 Ikke potetmos til kylling! Pasta eller ris. Det kan være kjempegodt det da. En av yndlingskaloribomberettene mine er Hard Rock Cafés kylling med potetmos. Nam:) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.