Gjest togli Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Stratos!! Ingen over, ingen ved siden av ;-) 0 Siter
Gjest Angela26 Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Jeg er glad i kinderegg, kvikklunsj og sjokolade med lakris inni :-) 0 Siter
cathlin Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 M, firkløver og smash. Også har jeg gått å vært på nippen til å kjøpe et sånt påskeegg i sjokolade som de har på kaffebrenneriet. De ser så fantastisk gode ut, men er det verdt det... 0 Siter
pekkaline Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Stratos!! Ingen over, ingen ved siden av ;-) hehe, åssen går det med deg og stratosen da? Synes jeg husker du prøvde å venne deg av med den? 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Melkerull fra kjøleskapet, Caramello og Helnøtt. Så savner eg en som eg tror må ha gått ut av produksjon, den var kort, bua i toppen og hadde gull(?) magebelte, mørk sjokolade og marsipan inni og sølvpapir rundt. Tror det var Nidar. 0 Siter
AAA Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Stratos, men den må være kald, rett fra kjøleskapet. Og så fruktnøtt..... og marsipansjokolade..... og krokanrull.... og firkløver.... og hobby.... og helnøtt.....Og så mørk kokesjokolade. Ja i det hele tatt. ;-) 0 Siter
pastell Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Melkerull fra kjøleskapet, Caramello og Helnøtt. Så savner eg en som eg tror må ha gått ut av produksjon, den var kort, bua i toppen og hadde gull(?) magebelte, mørk sjokolade og marsipan inni og sølvpapir rundt. Tror det var Nidar. Var ikke det "Gullbrød"? 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Var ikke det "Gullbrød"? Nei, eg mener de har Gullbrød enda og den er større og har gullfarga papir (og er ikkje halvparten så god) :-) 0 Siter
AAA Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Nei, eg mener de har Gullbrød enda og den er større og har gullfarga papir (og er ikkje halvparten så god) :-) Mener du den som rett og slett het "Gammeldags Marsipanbrød?" 0 Siter
Rith Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Melkesjokolade fra kjøleskapet..og vann å drikke 0 Siter
Gjest togli Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 hehe, åssen går det med deg og stratosen da? Synes jeg husker du prøvde å venne deg av med den? Ja, jeg prøver å venne meg av med den sånn ca en kveld i uka, så den avvenninga funker utrolig bra altså 0 Siter
Rith Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Melkesjokolade fra kjøleskapet..og vann å drikke Men prøver fortiden å holde meg til 70% eller 86% kakaosjokolader. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Stratos, men den må være kald, rett fra kjøleskapet. Og så fruktnøtt..... og marsipansjokolade..... og krokanrull.... og firkløver.... og hobby.... og helnøtt.....Og så mørk kokesjokolade. Ja i det hele tatt. ;-) Helt enig med deg i at stratosen må være kald, rett fra kjøleskapet!! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Jeg er glad i kinderegg, kvikklunsj og sjokolade med lakris inni :-) Ungene elsker de spanske kindereggene!!! Mye morsommere å spise med egen kindereggskje og så er gavene inni mye mer spennende enn de norske 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Helt enig med deg i at stratosen må være kald, rett fra kjøleskapet!! All sjokolade er best rett fra kjøleskapet, synes jeg ) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 All sjokolade er best rett fra kjøleskapet, synes jeg ) Tror jeg må si meg enig i det! Jeg ser det er mange som skriver det samme her inne, men flere jeg kjenner synes det er snodig at jeg må ha sjokoladen kjøleskapkald *gomler stratos fra kjøleskapet nå* 0 Siter
pekkaline Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Ja, jeg prøver å venne meg av med den sånn ca en kveld i uka, så den avvenninga funker utrolig bra altså Kos deg med stratosen du, den er deg vel unt! 0 Siter
pekkaline Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Melkesjokolade fra kjøleskapet..og vann å drikke Jeg pelmer innpå med melk til melkesjokoladen jeg 0 Siter
....AV Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Appelsinkrokan. Jeg liker i og for seg mange sjokolader, men den er favoritten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.