Gjest togli Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Kos deg med stratosen du, den er deg vel unt! Thank's Jeg skal slutte når kiloene begynner å sige på - trur eg 0 Siter
Gjest Angela26 Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Ungene elsker de spanske kindereggene!!! Mye morsommere å spise med egen kindereggskje og så er gavene inni mye mer spennende enn de norske Oj, de har jeg ikke sett! Vi har kun sett de vanlige kindereggene, som vi har i Norge. Det er disse jeg spiser :-) Hvor har dere kjòpt de andre? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Oj, de har jeg ikke sett! Vi har kun sett de vanlige kindereggene, som vi har i Norge. Det er disse jeg spiser :-) Hvor har dere kjòpt de andre? Jeg trodde ikke de hadde "norske" kinderegg i butikkene der nede? Vi kjøper dem på Caprabo i Albir. 0 Siter
Rith Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Jeg pelmer innpå med melk til melkesjokoladen jeg Melk er også yammi til sjokolade ja )) 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Mener du den som rett og slett het "Gammeldags Marsipanbrød?" Jepp! Lages den enda? *sikler* 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Stratos, men den må være kald, rett fra kjøleskapet. Og så fruktnøtt..... og marsipansjokolade..... og krokanrull.... og firkløver.... og hobby.... og helnøtt.....Og så mørk kokesjokolade. Ja i det hele tatt. ;-) Jeg MÅ ha Stratosen romtemperert - synes den er absolutt best da! Egentlig rart, for annen sjokolade synes jeg stort sett er best kjøleskapskald.... 0 Siter
Gjest Angela26 Skrevet 16. mars 2008 Skrevet 16. mars 2008 Jeg trodde ikke de hadde "norske" kinderegg i butikkene der nede? Vi kjøper dem på Caprabo i Albir. Okey, jeg har ikke sett slike... De har vanlige kinderegg overalt her, pà butikkene og pà bensinstasjonene. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Okey, jeg har ikke sett slike... De har vanlige kinderegg overalt her, pà butikkene og pà bensinstasjonene. Når flytta du til Spania da? Det er 1 1/2 år siden vi var der sist, så kanskje de har slutta med de kindereggene jeg snakker om? Huff, da blir det krise her altså:-/ ;-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Jeg pelmer innpå med melk til melkesjokoladen jeg Melk!? Det tror jeg aldri jeg har prøvd. Jeg må ha iskaldt vann til sjokolade, jeg... 0 Siter
pekkaline Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Melk!? Det tror jeg aldri jeg har prøvd. Jeg må ha iskaldt vann til sjokolade, jeg... Jeg har nok aldri drukket vann til sjokolade Skal forsøke. Mulig det er kakaosmaken som gir melkebehov for meg. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Kindersjokolade. Det er den eneste jeg ikke kan la ligge i skapet. Jeg liker en bit av annen sjokolade sånn av og til, men det kan godt støve ned i kjøkkenskapet, men kindersjokoladen, den rekker knapt nok ett opphold på disken. *sukk* 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Bounty og Hobby er mine alle-time-favoritter! Ellers sklir det meste ned uten særlig motstansd. ;o) 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Melk!? Det tror jeg aldri jeg har prøvd. Jeg må ha iskaldt vann til sjokolade, jeg... Æææsj! Vann og sjokolade er ikke godt sammen! Saft, brus eller melk må det være. 0 Siter
Gjest mij Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Don't get me started! Liker det meste av sjokolade - bortsett fra Troika og Fruktnøtt... Den gode gamle melkesjokoladen slår alt og alle. Helst skal den ligge en stund i dypfryseren og bli iskald, og nytes med kald melk til. NAM ;-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Don't get me started! Liker det meste av sjokolade - bortsett fra Troika og Fruktnøtt... Den gode gamle melkesjokoladen slår alt og alle. Helst skal den ligge en stund i dypfryseren og bli iskald, og nytes med kald melk til. NAM ;-) Kald sjokolade!? Da kjenner man jo ikke sjokoladesmaken! ) Jeg liker den temperert og enda bedre er det om jeg har en kopp varm te til så jeg kan dyppe sjokoladen i teen og så sutte i meg den halvsmeltede sjokoladen etterhvert... ;o) Mmm... Sannelig tror jeg ikke vi må skeie ut med masse godis i ettermiddag! 0 Siter
Gjest Angela26 Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Når flytta du til Spania da? Det er 1 1/2 år siden vi var der sist, så kanskje de har slutta med de kindereggene jeg snakker om? Huff, da blir det krise her altså:-/ ;-) Hehe :-) Vi har bodd her i litt over 1 àr bare. Godt mulig at det er jeg som har oversett disse kindereggene altsà, og at de ennà er i salg! Jeg skal ta en titt pà det jeg ;-) 0 Siter
Gjest mij Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Kald sjokolade!? Da kjenner man jo ikke sjokoladesmaken! ) Jeg liker den temperert og enda bedre er det om jeg har en kopp varm te til så jeg kan dyppe sjokoladen i teen og så sutte i meg den halvsmeltede sjokoladen etterhvert... ;o) Mmm... Sannelig tror jeg ikke vi må skeie ut med masse godis i ettermiddag! Den skal knase skikkelig mellom tenna, mener jeg ;-) Og ja, sjokolade blir det nok en del av i påska, er jeg redd.. :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. mars 2008 Skrevet 17. mars 2008 Den skal knase skikkelig mellom tenna, mener jeg ;-) Og ja, sjokolade blir det nok en del av i påska, er jeg redd.. :-) Jeg praktiserte "fri flyt av kalorier" i jula og det spørs om det ikke blir det nå i påska og... ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.