Ingrid24 Skrevet 21. juni 2001 Del Skrevet 21. juni 2001 Vi synes brød blir så fort tørt, så derfor velger vi å skjæret brødet opp å fryse det ned. Deretter kan vi ta opp brødskiver når vi skal spise og vi tiner de i mikroovnen. Ødlegges næringsinnholdet ved dette ? Eller er det på noen annen måte skadelig ? Takknemmelig for svar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/30267-%C3%B8dlegges-n%C3%A6ringstoffenene/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest siljev Skrevet 21. juni 2001 Del Skrevet 21. juni 2001 Nei det tror jeg ikke. Brødet fryses jo, og oppbevares det ikke alt for lenge (måndter) vil ikke noe ødlegges. Ikke av mikrobølgeovnen heller. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/30267-%C3%B8dlegges-n%C3%A6ringstoffenene/#findComment-120593 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janne Kvammen, Klinisk Ernæringsfysiolog Skrevet 24. juni 2001 Del Skrevet 24. juni 2001 Hei Ingrid24 Det er ikke skadelig og du ødelegger ikke næringsstoffene ved å fryse brødet og tine det i mikroovn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/30267-%C3%B8dlegges-n%C3%A6ringstoffenene/#findComment-121151 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.