Gjest this is a signature Skrevet 22. april 2008 Skrevet 22. april 2008 Hvordan vet man om man får i seg for mye salt? Jeg spiser en del ferdigmat, bruker salt/krydder m/salt på egg og pasta som jeg spiser ofte. Utgjør dette en risiko? 0 Siter
Gjest xxL-25 Skrevet 22. april 2008 Skrevet 22. april 2008 du kan be legen din ta blodprøve for å måle natrium i blodet.selv hadde jeg faktisk lavt,så jeg koser meg med krydderet mitt med god samvittighet:) men klart,for mye natrium er ikke bra! men det finner du lett ut av ved en blodprøve 0 Siter
Gjest this is a signature Skrevet 22. april 2008 Skrevet 22. april 2008 du kan be legen din ta blodprøve for å måle natrium i blodet.selv hadde jeg faktisk lavt,så jeg koser meg med krydderet mitt med god samvittighet:) men klart,for mye natrium er ikke bra! men det finner du lett ut av ved en blodprøve Men jeg bruker selitin da. Det inneholder jo mindre natrium. 0 Siter
Gjest this is a signature Skrevet 22. april 2008 Skrevet 22. april 2008 du kan be legen din ta blodprøve for å måle natrium i blodet.selv hadde jeg faktisk lavt,så jeg koser meg med krydderet mitt med god samvittighet:) men klart,for mye natrium er ikke bra! men det finner du lett ut av ved en blodprøve Jeg har nylig tatt blodprøve med mange ulike prøver - da hadde vel dette blitt kommentert hvis det var for mye, eller? 0 Siter
Gjest XXL-25 Skrevet 24. april 2008 Skrevet 24. april 2008 Jeg har nylig tatt blodprøve med mange ulike prøver - da hadde vel dette blitt kommentert hvis det var for mye, eller? hvis legen testet natrium,ville han gitt beskjed om det var i ubalanse. 0 Siter
Gjest this is a signature Skrevet 25. april 2008 Skrevet 25. april 2008 hvis legen testet natrium,ville han gitt beskjed om det var i ubalanse. Vet ikke om han gjorde det. 0 Siter
tonie Skrevet 25. april 2008 Skrevet 25. april 2008 Det er veldig mye salt i ferdigmat. Jeg kjenner det godt når jeg spiser sånt. Da tørster jeg mer enn normalt. Du må ta en blodprøve for å finne ut av hvordan det står til med deg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.