Aggathe Skrevet 28. mai 2008 Forfatter Skrevet 28. mai 2008 Vi bruker det til grøt titt og ofte, sist nå på søndag. Ellers kan du lage vin av den. Får prøve meg på grøt tenker jeg! Hjemmelaget vin har jeg stor respekt for, det får de styre med de som kan. Jeg er utrolig dårlig på vin, vet ikke om vinen hadde blitt rød eller hvit engang, men tipper hvit, og det liker jeg ikke! 0 Siter
Aggathe Skrevet 28. mai 2008 Forfatter Skrevet 28. mai 2008 Pai! Lag en enkel paideig, fyll med rabarbra og en sukker/potetmelblanding, lag lokk av strimler med deig og stek. Serveres med fløtedott eller vaniljeis og er bare snadder! Har ikke oppskrift i farten, men det finnes sikkert nok av dem på nett! Det hørtes godt ut, må google meg en oppskrift å se om det er overkommelig : ) 0 Siter
Aggathe Skrevet 28. mai 2008 Forfatter Skrevet 28. mai 2008 Pai! F.eks. denne: http://www.nrk.no/papirkurv/buskerud__vestfold__telemark_gamle_ting_(10_5_2004)/programmer_nrk_vestfold/2797526.html Se der ja, dette tipper jeg at jeg liker, får teste ut oppskriften en vakker dag, takk! 0 Siter
mrxx Skrevet 28. mai 2008 Skrevet 28. mai 2008 Ja, det er godt - mange mange år siden jeg smakte det. Farmor pleide å lage det - og så hadde vi sukker og fløtemelk på :-) Må til litt sukker, ellers er det surt som f.... Fløtemelk på er jo knallgodt:-) 0 Siter
mrxx Skrevet 28. mai 2008 Skrevet 28. mai 2008 Får prøve meg på grøt tenker jeg! Hjemmelaget vin har jeg stor respekt for, det får de styre med de som kan. Jeg er utrolig dårlig på vin, vet ikke om vinen hadde blitt rød eller hvit engang, men tipper hvit, og det liker jeg ikke! Vi lagde endel vin for mange år siden, ikke typisk av rabarbra, men kjøpte halvfabrikata. Men nå blir det kjøpt inn ferdig vin av det vi bruker. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 28. mai 2008 Skrevet 28. mai 2008 Lager rabarbragrøt, og rabarbrapai. Nam ) 0 Siter
Helmi Skrevet 28. mai 2008 Skrevet 28. mai 2008 Du kan fryse rabarbra som den er. Jeg pleier å kutte den i 1 cm lange biter og fryse den i passe porsjoner til rabarbragrøt for vinteren. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 28. mai 2008 Skrevet 28. mai 2008 Rabarbrasuppe er utrolig godt. Servert kald med kremdott eller vaniljeis. Eller rabarbragrøt, det også er veldig godt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.