Gå til innhold

"fluffy" melisglasur


Anbefalte innlegg

Skrevet

For en tid siden fant jeg en oppskrift på hvordan man får melisglasur skikkelig fluffy/luftig - slik man ser på reklamer.

Men husker ikke hvordan jeg gjorde det. Mener det ikke var noe uvanlig i glasuren, bare eggehviter, melis og litt sitron. Det var måten man blandet det på som gjorde hele forskjellen.

Noen som skjønner hva jeg mener og kan gi meg tips?

Gjest Elextra
Skrevet

Kanskje piske eggehviten stiv først?

Aner ikke, bare gjetter :-).

Skrevet

Jeg så hun engelske (Lawson eller noe sånt} på tv her sist helg. Da lagde hun muffins med sånn glasur. Tror hun bare pisket eggehviter og melis ganske lenge og så hadde hun noen dråper sitron i til slutt. Dette var for at glasuren skulle bli kritt-hvit.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...