Lillemus Skrevet 4. september 2008 Forfatter Skrevet 4. september 2008 Det er ikke noe problem å spise en brødskive om dagen. Det er ikke noe problem å spise en sukkerbit om dagen heller hvis det er det eneste "gale" man spiser. Greia med lavkarbo er ikek mer spennende enn at det er en måte å spise på hvor man får spise seg god og mett og slippe å være sulten - og slippe å passe vekten. Tenkte jeg skulle prøve meg på en egg-og-skinke-frokost i morra, men så klarer jeg bare ikke kokt egg uten å ha kaviar på... En klatt kaviar ødelegger vel ikke hele greia selv om den inneholder litt sukker? Det er jo ikke mange hundre gram som går med på et par egg liksom... Jeg tåler ikke rug særlig godt (nei, det er ikke en tilvenningssak for jeg er oppvokst med det!), kan jeg bruke masse havremel i brøddeigen i stedet? 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Tenkte jeg skulle prøve meg på en egg-og-skinke-frokost i morra, men så klarer jeg bare ikke kokt egg uten å ha kaviar på... En klatt kaviar ødelegger vel ikke hele greia selv om den inneholder litt sukker? Det er jo ikke mange hundre gram som går med på et par egg liksom... Jeg tåler ikke rug særlig godt (nei, det er ikke en tilvenningssak for jeg er oppvokst med det!), kan jeg bruke masse havremel i brøddeigen i stedet? Det med rug er morsomt - det er nemlig det som er det fineste med Ingers rugbrød.... Det er ikke rug i det - hahahaha :-) (Nei, jeg tuller ikke.) Og du - husk at det er lov å kose seg med både 86% sjokolade og masse annet godt :-) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Det med rug er morsomt - det er nemlig det som er det fineste med Ingers rugbrød.... Det er ikke rug i det - hahahaha :-) (Nei, jeg tuller ikke.) Og du - husk at det er lov å kose seg med både 86% sjokolade og masse annet godt :-) Ingers rugbrød.. det er sånn brød som det ikke nytter å riste i brødrister ikkesant? Altså den har en annen konsistens enn vanlig brød? Det liker jeg ikke. Brød må være ristet for min del 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. september 2008 Forfatter Skrevet 4. september 2008 Det med rug er morsomt - det er nemlig det som er det fineste med Ingers rugbrød.... Det er ikke rug i det - hahahaha :-) (Nei, jeg tuller ikke.) Og du - husk at det er lov å kose seg med både 86% sjokolade og masse annet godt :-) ''Det med rug er morsomt - det er nemlig det som er det fineste med Ingers rugbrød.... Det er ikke rug i det - hahahaha :-)'' Eh - jo. I alle fall i de oppskriftene jeg finner på nettet når jeg googler på Ingers rugbrød... Ikke så mye rug riktignok, men det er rug der. 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 *Hehe* Nei, jeg skal jo egentlig ikke ned i vekt, skal bare passe vekten. ) Jeg elsker linsestuing og må lage en haug og fryse ned igjen nå. Skal prøve litt fremover og se om jeg ikke kan skifte ut noe kornprodukter med noe annet, men jeg er fryktelig glad i brød da... Brødet min kjære baker er knallgodt, men inneholder dessverre en god slump med sirup. Men havre er fint altså? supert - for jeg er veldig glad i havre! ))) Havre er kjempemessig :-) Og sykt godt - gleder meg til å introdusere litt havre etterhvert. Det er en av de meget få tingene jeg savner. Jeg sa nedi her at det ikke er rug i Ingers forresten - det er _nesten_ ikke rug i. Hvis du baker selv så kan du skippe rugen så blir det helt uten. (Det er opprinnelig ca 200 g rug i en oppskrift med 1,5 kilo annet pluss 9 dl kruskakli, så du merker ikke stort til å ta det vekk. Kan jo evt slenge i havre isteden. 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Ingers rugbrød.. det er sånn brød som det ikke nytter å riste i brødrister ikkesant? Altså den har en annen konsistens enn vanlig brød? Det liker jeg ikke. Brød må være ristet for min del Det er _nydelig_ ristet :-) 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 ''Det med rug er morsomt - det er nemlig det som er det fineste med Ingers rugbrød.... Det er ikke rug i det - hahahaha :-)'' Eh - jo. I alle fall i de oppskriftene jeg finner på nettet når jeg googler på Ingers rugbrød... Ikke så mye rug riktignok, men det er rug der. Joa - det er litt. Men bak uten da vel, sleng i litt sammalt hvete eller noe annet isteden. Det kan umulig gjøre store forskjellen. :-) (Jeg sjekket oppskriften etter at jeg hadde sendt innlegget.... sorry slurvet :-)) 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. september 2008 Forfatter Skrevet 4. september 2008 Havre er kjempemessig :-) Og sykt godt - gleder meg til å introdusere litt havre etterhvert. Det er en av de meget få tingene jeg savner. Jeg sa nedi her at det ikke er rug i Ingers forresten - det er _nesten_ ikke rug i. Hvis du baker selv så kan du skippe rugen så blir det helt uten. (Det er opprinnelig ca 200 g rug i en oppskrift med 1,5 kilo annet pluss 9 dl kruskakli, så du merker ikke stort til å ta det vekk. Kan jo evt slenge i havre isteden. Skal se nøyere på den oppskrifta og finpusse den litt etter egen smak og bake selv. Det skal jeg sannelig gjøre ja! ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. september 2008 Forfatter Skrevet 4. september 2008 Joa - det er litt. Men bak uten da vel, sleng i litt sammalt hvete eller noe annet isteden. Det kan umulig gjøre store forskjellen. :-) (Jeg sjekket oppskriften etter at jeg hadde sendt innlegget.... sorry slurvet :-)) Du kan ikke slurve sånn vet du, du er lav-karbo-guruen vår og vi stoler 120% på alt du sier! ;o) 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Skal se nøyere på den oppskrifta og finpusse den litt etter egen smak og bake selv. Det skal jeg sannelig gjøre ja! ) Ja, gjør det :-) Jeg har trikset rundt med oppskrifter i mange år. Noen ganger med dårlig resultat - men som regel tåler det meste å bygges om litt. Og det brødet der er syyyykt godt. Også tåler det flere dager uten å miste saftigheten. Er nydelig ristet også. :-) 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Du kan ikke slurve sånn vet du, du er lav-karbo-guruen vår og vi stoler 120% på alt du sier! ;o) *svelg* Hjeeeelpes........ :-) Det er masse oppskrifter på feks lavkarbo.no på oppskriftforumet. Noen av de er tilpasset Atkins og ketolyse - og dermed vesentlig for mye fett for vanlige mennesker - men mange er fedon-rettede, og de kan man trygt bake uansett kosthold. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Det er _nydelig_ ristet :-) Hmm.. ja da er det kanskje ikke helt sånn jeg tenker på Hvor får man kjøpt Ingers rugbrød da? 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Hmm.. ja da er det kanskje ikke helt sånn jeg tenker på Hvor får man kjøpt Ingers rugbrød da? Hos Baker Hansen, ellers kan du bake selv. bare å google oppskriften. 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Drikker lite melk da jeg ikke tåler det så godt, får dårlig hud av det, men jeg liker godt havremelk da. ) Jeg kjøper ikke Lindbergs frokostblanding som koster mange ganger mer enn de vanlige. Vanlig 4-korn f.eks. er myyye billigere og man kan jo tilsette nøtter og frø i den også. Enig - Lindbergproduktene er altfor dyre. 4Korn eller havregryn med litt nøtter og snadder oppi gjør samme nytten. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Det er _nydelig_ ristet :-) Forresten Valnøtt.. jeg må bare si hvor impornert jeg er av deg. Det virker som du har en enorm mengde selvdisiplin, og det står så utrolig respekt av vektnedgangen din og ikke minst av kostholdsomleggingen. :-) 0 Siter
Gjest Grågrønn Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Veldig bra :-) Stolt på dine vegne jeg :-) Du er jo også veldig flink da! :-) 0 Siter
Elis31 Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Drikker lite melk da jeg ikke tåler det så godt, får dårlig hud av det, men jeg liker godt havremelk da. ) Jeg kjøper ikke Lindbergs frokostblanding som koster mange ganger mer enn de vanlige. Vanlig 4-korn f.eks. er myyye billigere og man kan jo tilsette nøtter og frø i den også. Hva med avsporingen da, du svarte ikke på den... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 4. september 2008 Skrevet 4. september 2008 Hva med avsporingen da, du svarte ikke på den... Bruk ' tegnet to ganger før og etter det du ønsker å quote. Altså apostrof-tegnet, ikke gåseøynetegnet. ''Sånn'' 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. september 2008 Forfatter Skrevet 5. september 2008 Hva med avsporingen da, du svarte ikke på den... Sorry! Men flyfly forklarer det nå fint i et svar til deg ser jeg. ) Apostrofen er på tasten til høyre for æ'en. To sånne foran og etter den teksten du skal sitere gir en sånn ramme rundt, for å få med teksten klipper og limer du fra det opprinnelige innlegget. 0 Siter
Elis31 Skrevet 5. september 2008 Skrevet 5. september 2008 Drikker lite melk da jeg ikke tåler det så godt, får dårlig hud av det, men jeg liker godt havremelk da. ) Jeg kjøper ikke Lindbergs frokostblanding som koster mange ganger mer enn de vanlige. Vanlig 4-korn f.eks. er myyye billigere og man kan jo tilsette nøtter og frø i den også. Poenget var ikke at du måtte kjøpe hans, men selvfølgelig ikke produkter stappfull av sukker slik mange er....Men man kan jo selvfølgelig fint kjøpe frokostblandinger selv. Men mange inneholder hvete, hvis man ønsker å unngå det en stund. Men man kan jo da kjøpe de ulike sortene og blande selv. Han bruker vel også en del soyaflokler eller noe, som man sikkert får kjøpt på helsekosten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.