Lillemus Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Hvordan er konsistensen på cottage cheese i forhold til kesam? Kesam er jo som en tykk yoghurt, men jeg forestiller meg at cc er mer klumpete? Smaker de omtrent det samme? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Har du aldri verken sett eller smakt cc?? *lettere sjokkert ettersom dette har vært i butikkene siden tidenes morgen mens kesam er nokså nytt* ;-) CC er mer klumpete, ja, jeg synes ikke de ligner hverandre eller kan erstatte hverandre, men jeg liker begge deler. CC er mer mild i smaken, kesam har litt mer "karakter". 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563701 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 9. september 2008 Forfatter Del Skrevet 9. september 2008 Har du aldri verken sett eller smakt cc?? *lettere sjokkert ettersom dette har vært i butikkene siden tidenes morgen mens kesam er nokså nytt* ;-) CC er mer klumpete, ja, jeg synes ikke de ligner hverandre eller kan erstatte hverandre, men jeg liker begge deler. CC er mer mild i smaken, kesam har litt mer "karakter". Nei, jeg kan ikke si at jeg har stiftet noe nærmere bekjentskap med cc. Ikke med kesam heller før i forrige uke. ;o) *Inspirert av Valnøtt* Må vel bare kjøpe en boks cc og prøve da, men jeg mente å huske at det var litt klumpete i konsistensen ja. Lite karbo og masse proteiner i den sjø. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563703 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Har du virkelig ikke smakt cottage cheese etter alle disse årene med fokus på vekt... Hmmm, det hadde jeg aldri trodd var mulig! Men for å svare, så er både smak og konsistens helt forskjellig. CC har en nøytral smak i motsetning til den syrlige (eller hva det nå heter) i kesam. Bruksområdene er også forskjellige, men jeg synes begge smaker godt, og du som vil ha mer proteiner i kosten bør hive deg over begge produktene. ... og nå skal jeg gjøre det jeg egentlig skal gjøre, og ikke surre bort tiden her på dol...*s* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563741 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Har du aldri verken sett eller smakt cc?? *lettere sjokkert ettersom dette har vært i butikkene siden tidenes morgen mens kesam er nokså nytt* ;-) CC er mer klumpete, ja, jeg synes ikke de ligner hverandre eller kan erstatte hverandre, men jeg liker begge deler. CC er mer mild i smaken, kesam har litt mer "karakter". Jeg er også i sjokktilstand etter denne avsløringen! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563742 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 9. september 2008 Forfatter Del Skrevet 9. september 2008 Har du virkelig ikke smakt cottage cheese etter alle disse årene med fokus på vekt... Hmmm, det hadde jeg aldri trodd var mulig! Men for å svare, så er både smak og konsistens helt forskjellig. CC har en nøytral smak i motsetning til den syrlige (eller hva det nå heter) i kesam. Bruksområdene er også forskjellige, men jeg synes begge smaker godt, og du som vil ha mer proteiner i kosten bør hive deg over begge produktene. ... og nå skal jeg gjøre det jeg egentlig skal gjøre, og ikke surre bort tiden her på dol...*s* ''Har du virkelig ikke smakt cottage cheese etter alle disse årene med fokus på vekt...'' Jeg har såvidt vært borti det for mange år siden. ) Denslags var ikke noe vanlig innslag i heimen hos oss, men jeg skal prøve det snarest! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563748 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valnøtt Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Jeg bruker ikke kesam, så jeg vet ikke hvordan den er. Cottage cheese har konsistens som tykk risgrøt omtrent. Den har en ganske nøytral smak og er veldig sunn. Jeg bruker den i de merkeligste sammenhenger. Den danner feks en helt nydelig "riskrem" sammen med krem... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563761 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 9. september 2008 Forfatter Del Skrevet 9. september 2008 Jeg bruker ikke kesam, så jeg vet ikke hvordan den er. Cottage cheese har konsistens som tykk risgrøt omtrent. Den har en ganske nøytral smak og er veldig sunn. Jeg bruker den i de merkeligste sammenhenger. Den danner feks en helt nydelig "riskrem" sammen med krem... Jeg bruker for tiden kesam med litt lett eplesyltetøy (med sukker ikke kunstig søtning) og havreknekkebrød i biter - knallgodt! Men så at cc hadde mindre karbo og mer proteiner så jeg må vel gi den et forsøk også. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563766 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valnøtt Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Jeg bruker for tiden kesam med litt lett eplesyltetøy (med sukker ikke kunstig søtning) og havreknekkebrød i biter - knallgodt! Men så at cc hadde mindre karbo og mer proteiner så jeg må vel gi den et forsøk også. ) Bringebør som er rørt med litt sukrin hvis man er glad i søtt - over et par skjeer med cc... Det er utrolig godt, kjempesunt med masse protein og antioksidanter - og man blir mett lenge av en moderat porsjon :-) Eller cc med sukrin og kanel - kjempegodt. Kanel er forresten blodsukkerstabiliserende. Har man søtsug og slenger innpå en teskje kanel så forsvinner suget i løpet av en halvtimes tid - og blir borte lenge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563770 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 9. september 2008 Forfatter Del Skrevet 9. september 2008 Bringebør som er rørt med litt sukrin hvis man er glad i søtt - over et par skjeer med cc... Det er utrolig godt, kjempesunt med masse protein og antioksidanter - og man blir mett lenge av en moderat porsjon :-) Eller cc med sukrin og kanel - kjempegodt. Kanel er forresten blodsukkerstabiliserende. Har man søtsug og slenger innpå en teskje kanel så forsvinner suget i løpet av en halvtimes tid - og blir borte lenge. Nja... Jeg er hyperskeptisk til kunstige søtningsstoffer, selv de som er laget av "ødelagt" sukker.... Reagerer på de "vanlige" kunstige med vondt i magen og luft i magen og har ikke noen tro på at de er sunnere enn sukker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valnøtt Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Nja... Jeg er hyperskeptisk til kunstige søtningsstoffer, selv de som er laget av "ødelagt" sukker.... Reagerer på de "vanlige" kunstige med vondt i magen og luft i magen og har ikke noen tro på at de er sunnere enn sukker. Sukrin er ikke et slikt kunstig søtstoff. Det er naturlig og er akkurat det samme som du finner i sopp eller i vin. Ellers er jeg enig i at kunstig søtning ikke er noe å ete seg mett på ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Cottage cheese er som klumpete melk. Smaken er veldig nøytral, men jeg klarer absolutt ikke å spise dem p.g.a. konsistensen. Kjennes på et vis som sur melk... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest liten løve Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Hei Cottage cheese smaker ganske surt. Synes ikke at den er god i seg selv. Går ann å ha i havregrøt. Brukte det før, men har gått over til eggehvite da det er vesentlig billigere. Cottage cheese er klumpete. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563931 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 9. september 2008 Forfatter Del Skrevet 9. september 2008 Sukrin er ikke et slikt kunstig søtstoff. Det er naturlig og er akkurat det samme som du finner i sopp eller i vin. Ellers er jeg enig i at kunstig søtning ikke er noe å ete seg mett på ja. ''Sukrin er ikke et slikt kunstig søtstoff. Det er naturlig og er akkurat det samme som du finner i sopp eller i vin.'' *Fremdeles skeptisk* Men etter å ha lest litt kjapt på nettet ser det ikke så dumt ut da... Må tenke litt på det. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valnøtt Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 ''Sukrin er ikke et slikt kunstig søtstoff. Det er naturlig og er akkurat det samme som du finner i sopp eller i vin.'' *Fremdeles skeptisk* Men etter å ha lest litt kjapt på nettet ser det ikke så dumt ut da... Må tenke litt på det. ) Det ser ut som sukker - smaker som sukker og oppfører seg meget likt sukker. Også er det det med at det er naturlig da - jeg liker den biten med at vi har spist det i maten vår i lange tider. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 9. september 2008 Forfatter Del Skrevet 9. september 2008 Det ser ut som sukker - smaker som sukker og oppfører seg meget likt sukker. Også er det det med at det er naturlig da - jeg liker den biten med at vi har spist det i maten vår i lange tider. ''Også er det det med at det er naturlig da - jeg liker den biten med at vi har spist det i maten vår i lange tider.'' Ja, men vi har jo ikke akkurat spist det i større mengder da? De færreste av oss lever på pærer, sopp og vin.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563944 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valnøtt Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 ''Også er det det med at det er naturlig da - jeg liker den biten med at vi har spist det i maten vår i lange tider.'' Ja, men vi har jo ikke akkurat spist det i større mengder da? De færreste av oss lever på pærer, sopp og vin.... Vah???? Lever du ikke på vin??? Neida - men man spiser jo ikke så store mengden med sukrin heller. Jeg har en teskje i bringebæra hvis den er veldig syrlig. Eller litt i kakaoen eller de andre gangene jeg skal ha noe søtt. Men jeg gjør et poeng av å holde meg unna søtsmak - som gammal sukkernarkis :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563947 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 ''Har du virkelig ikke smakt cottage cheese etter alle disse årene med fokus på vekt...'' Jeg har såvidt vært borti det for mange år siden. ) Denslags var ikke noe vanlig innslag i heimen hos oss, men jeg skal prøve det snarest! Det er da vitterlig noen år siden du flyttet hjemmefra nå...*s* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2563981 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BMS! Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Sukrin er ikke et slikt kunstig søtstoff. Det er naturlig og er akkurat det samme som du finner i sopp eller i vin. Ellers er jeg enig i at kunstig søtning ikke er noe å ete seg mett på ja. Hva med fruktose da? Det bruker jeg endel, men er sukrin bedre? Stakkars, Valnøtt, du er blitt min helse guru :-D 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2564016 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BMS! Skrevet 9. september 2008 Del Skrevet 9. september 2008 Jeg har min første selvkjøpte CC i kjøleskapet nå. Mamma brukte det endel husker jeg. Jeg trengte di til en frokostpannekake oppskrift, men tror ikke jeg kommer til å spise den på knekkebrød. Men hvem vet ;-D Snakk om at dette forumet plutselig har fått nytt liv. Så bra :-D 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/313986-cottage-cheese-vs-kesam/#findComment-2564021 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.