morsan Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Vet jo at vanlig krydder ikke inneholder særlig med fett, men har inntrykk av at denne krydderblandingen er tilsatt fett. Fant dette om Santa Maria tacokrydder - 4% fet. Nettoinnhold 78 g, ergo 3,12 gram fett per pose: http://www.santamaria.no/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.ProductServlet?a=0&p=p4c&c=4&s=8&id=450 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Jeg synes alltid kjøttdeigen med tacokrydder fra pose virker så fet. Vet at du er mer opptatt av andre ting enn fettmengde - men er den veldig fet? Jeg bruker karbonadedeig og lager eget tacokrydder så det vet jeg ikke noe om dessverre. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Fant dette om Santa Maria tacokrydder - 4% fet. Nettoinnhold 78 g, ergo 3,12 gram fett per pose: http://www.santamaria.no/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.ProductServlet?a=0&p=p4c&c=4&s=8&id=450 Det var jo ikke så mye, nei. Takk! 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Tips til taco: Ha en boks med chilibønner i kjøttdeigen. Kan'ke foreløpig. For mange karber... Men jeg er rå på jalapenos da :-) Og bønner er vel en av de tingene jeg virkelig gleder meg til å kunne spise igjen :-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Jeg bruker karbonadedeig og lager eget tacokrydder så det vet jeg ikke noe om dessverre. Ok Så av morsans innlegg at min antakelse nok er feil. 0 Siter
Gjest mallet Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Vet jo at vanlig krydder ikke inneholder særlig med fett, men har inntrykk av at denne krydderblandingen er tilsatt fett. Litt fett er det kanskje, men med tanke på mengden krydder er det neppe det som gir utslaget på fettinnholdet i en tacomiddag 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Vet jo at vanlig krydder ikke inneholder særlig med fett, men har inntrykk av at denne krydderblandingen er tilsatt fett. Den er ikke tilsatt fett, men den består av 60% sukker. (Er derfor jeg lager egen) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Den er ikke tilsatt fett, men den består av 60% sukker. (Er derfor jeg lager egen) Ah, ok! Lager du krydderblandingen hver gang, eller har du et glass stående med hjemmelaget krydderblanding? Ser for meg at det blir litt ekstrajobb å blande hver gang. *maser videre* 0 Siter
Gjest mallet Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Jeg bruker karbonadedeig og lager eget tacokrydder så det vet jeg ikke noe om dessverre. Oppskrift, takk! 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Ah, ok! Lager du krydderblandingen hver gang, eller har du et glass stående med hjemmelaget krydderblanding? Ser for meg at det blir litt ekstrajobb å blande hver gang. *maser videre* Glassene står jo i hylla, så jeg bare slenger oppi fra ett og ett glass mens jeg lager til, koker inn med vann som normalt og det er det :-) 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Oppskrift, takk! Jeg bare slumper nedi fra de ulike glassene, men hvis jeg skal tippe mengdene sånn ca, så blir det nok noe ala dette: Til 500 g karbonadedeig: 1 ss løkpulver eller et par sjallottløk 1 ts hvitløkpulver eller noen fedd presset hvitløk 1 ts sterk chilipulver eller en hakket chili eller to et lite dryss cayennepepper 1 ts cumin salt pepper 1 ss paprikapulver omtrent 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Glassene står jo i hylla, så jeg bare slenger oppi fra ett og ett glass mens jeg lager til, koker inn med vann som normalt og det er det :-) Ok Om du har oppskriften i hodet går det vel raskt - jeg ville vel styrt litt, for så å konstatere at jeg mangler en ingrediens eller to. 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Ok Om du har oppskriften i hodet går det vel raskt - jeg ville vel styrt litt, for så å konstatere at jeg mangler en ingrediens eller to. Jeg hiver oppi det jeg mener å huske fra gang til gang jeg.... Det viktigste å få nedi er chili og cumin - det er cumin som gjør at det smaker skikkelig taco. Men det passer med nesten alt mulig oppi da :-) Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert. 0 Siter
morsan Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Jeg hiver oppi det jeg mener å huske fra gang til gang jeg.... Det viktigste å få nedi er chili og cumin - det er cumin som gjør at det smaker skikkelig taco. Men det passer med nesten alt mulig oppi da :-) Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert. ''Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert.'' Min favoritt-kokkelerings-metode!! :-) Men jeg bruker ferdig tacokrydder, da....;-) 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 ''Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert.'' Min favoritt-kokkelerings-metode!! :-) Men jeg bruker ferdig tacokrydder, da....;-) Jepp. Alt kan sleives sammen, ofte med godt resultat. Feks stekt kjøtt ala reinskav som sleives sammen med en pakke tine kremost med urter og litt fløte og sopp...... Mmmm :-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 22. september 2008 Skrevet 22. september 2008 Jeg hiver oppi det jeg mener å huske fra gang til gang jeg.... Det viktigste å få nedi er chili og cumin - det er cumin som gjør at det smaker skikkelig taco. Men det passer med nesten alt mulig oppi da :-) Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert. ''Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert.'' --> Sånn gjør jo en skikkelig kokk 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 23. september 2008 Skrevet 23. september 2008 Jeg bare slumper nedi fra de ulike glassene, men hvis jeg skal tippe mengdene sånn ca, så blir det nok noe ala dette: Til 500 g karbonadedeig: 1 ss løkpulver eller et par sjallottløk 1 ts hvitløkpulver eller noen fedd presset hvitløk 1 ts sterk chilipulver eller en hakket chili eller to et lite dryss cayennepepper 1 ts cumin salt pepper 1 ss paprikapulver omtrent Hvor ble det av koriander? Det må jo med. Og mer cumin ) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 23. september 2008 Skrevet 23. september 2008 Jeg spiser nesten alltid "middag" til frokost. Jeg er ikke noe glad i brødmat, så jeg lager ofte litt ekstra til middag og spiser da restene til frokost. Det kommer selvfølgelig litt ann på hva jeg hadde til middag men stort sett synes jeg dette er en grei ordning :-) 0 Siter
tonie Skrevet 23. september 2008 Skrevet 23. september 2008 Jeg er ikke på slankern, men jeg spiser ofte kjøttdeig med et tonn smelta ost over til frokost. Det slår trøtte brødskiver med hestelengder:) 0 Siter
Gjest Valnøtt Skrevet 24. september 2008 Skrevet 24. september 2008 Hvor ble det av koriander? Det må jo med. Og mer cumin ) Du har rett - jeg glemte koriander'n :-( Og som sagt - jeg bare slomser oppi sånn passe hauger. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.