Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg synes alltid kjøttdeigen med tacokrydder fra pose virker så fet. Vet at du er mer opptatt av andre ting enn fettmengde - men er den veldig fet?

Jeg bruker karbonadedeig og lager eget tacokrydder så det vet jeg ikke noe om dessverre.

Skrevet

Tips til taco: Ha en boks med chilibønner i kjøttdeigen.

Kan'ke foreløpig. For mange karber... Men jeg er rå på jalapenos da :-)

Og bønner er vel en av de tingene jeg virkelig gleder meg til å kunne spise igjen :-)

Skrevet

Jeg bruker karbonadedeig og lager eget tacokrydder så det vet jeg ikke noe om dessverre.

Ok :)

Så av morsans innlegg at min antakelse nok er feil.

Skrevet

Vet jo at vanlig krydder ikke inneholder særlig med fett, men har inntrykk av at denne krydderblandingen er tilsatt fett.

Litt fett er det kanskje, men med tanke på mengden krydder er det neppe det som gir utslaget på fettinnholdet i en tacomiddag :)

Skrevet

Vet jo at vanlig krydder ikke inneholder særlig med fett, men har inntrykk av at denne krydderblandingen er tilsatt fett.

Den er ikke tilsatt fett, men den består av 60% sukker. (Er derfor jeg lager egen)

Skrevet

Den er ikke tilsatt fett, men den består av 60% sukker. (Er derfor jeg lager egen)

Ah, ok!

Lager du krydderblandingen hver gang, eller har du et glass stående med hjemmelaget krydderblanding? Ser for meg at det blir litt ekstrajobb å blande hver gang.

*maser videre* ;)

Skrevet

Jeg bruker karbonadedeig og lager eget tacokrydder så det vet jeg ikke noe om dessverre.

Oppskrift, takk! :)

Skrevet

Ah, ok!

Lager du krydderblandingen hver gang, eller har du et glass stående med hjemmelaget krydderblanding? Ser for meg at det blir litt ekstrajobb å blande hver gang.

*maser videre* ;)

Glassene står jo i hylla, så jeg bare slenger oppi fra ett og ett glass mens jeg lager til, koker inn med vann som normalt og det er det :-)

Skrevet

Oppskrift, takk! :)

Jeg bare slumper nedi fra de ulike glassene, men hvis jeg skal tippe mengdene sånn ca, så blir det nok noe ala dette:

Til 500 g karbonadedeig:

1 ss løkpulver eller et par sjallottløk

1 ts hvitløkpulver eller noen fedd presset hvitløk

1 ts sterk chilipulver eller en hakket chili eller to

et lite dryss cayennepepper

1 ts cumin

salt

pepper

1 ss paprikapulver omtrent

Skrevet

Glassene står jo i hylla, så jeg bare slenger oppi fra ett og ett glass mens jeg lager til, koker inn med vann som normalt og det er det :-)

Ok :)

Om du har oppskriften i hodet går det vel raskt - jeg ville vel styrt litt, for så å konstatere at jeg mangler en ingrediens eller to.

Skrevet

Ok :)

Om du har oppskriften i hodet går det vel raskt - jeg ville vel styrt litt, for så å konstatere at jeg mangler en ingrediens eller to.

Jeg hiver oppi det jeg mener å huske fra gang til gang jeg....

Det viktigste å få nedi er chili og cumin - det er cumin som gjør at det smaker skikkelig taco. Men det passer med nesten alt mulig oppi da :-)

Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert.

Skrevet

Jeg hiver oppi det jeg mener å huske fra gang til gang jeg....

Det viktigste å få nedi er chili og cumin - det er cumin som gjør at det smaker skikkelig taco. Men det passer med nesten alt mulig oppi da :-)

Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert.

''Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert.''

Min favoritt-kokkelerings-metode!! :-)

Men jeg bruker ferdig tacokrydder, da....;-)

Skrevet

''Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert.''

Min favoritt-kokkelerings-metode!! :-)

Men jeg bruker ferdig tacokrydder, da....;-)

Jepp. Alt kan sleives sammen, ofte med godt resultat.

Feks stekt kjøtt ala reinskav som sleives sammen med en pakke tine kremost med urter og litt fløte og sopp...... Mmmm :-)

Skrevet

Jeg hiver oppi det jeg mener å huske fra gang til gang jeg....

Det viktigste å få nedi er chili og cumin - det er cumin som gjør at det smaker skikkelig taco. Men det passer med nesten alt mulig oppi da :-)

Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert.

''Jeg måler ikke heller jeg - jeg bare sleiver nedi en passe haug av hvert.''

--> Sånn gjør jo en skikkelig kokk :D

Skrevet

Jeg bare slumper nedi fra de ulike glassene, men hvis jeg skal tippe mengdene sånn ca, så blir det nok noe ala dette:

Til 500 g karbonadedeig:

1 ss løkpulver eller et par sjallottløk

1 ts hvitløkpulver eller noen fedd presset hvitløk

1 ts sterk chilipulver eller en hakket chili eller to

et lite dryss cayennepepper

1 ts cumin

salt

pepper

1 ss paprikapulver omtrent

Hvor ble det av koriander? Det må jo med. Og mer cumin :o)

Skrevet

Jeg spiser nesten alltid "middag" til frokost. Jeg er ikke noe glad i brødmat, så jeg lager ofte litt ekstra til middag og spiser da restene til frokost. Det kommer selvfølgelig litt ann på hva jeg hadde til middag men stort sett synes jeg dette er en grei ordning :-)

Skrevet

Jeg er ikke på slankern, men jeg spiser ofte kjøttdeig med et tonn smelta ost over til frokost. Det slår trøtte brødskiver med hestelengder:)

Skrevet

Hvor ble det av koriander? Det må jo med. Og mer cumin :o)

Du har rett - jeg glemte koriander'n :-(

Og som sagt - jeg bare slomser oppi sånn passe hauger.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...