Gå til innhold

Glykemisk index. Merklige greier..


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Muskeldamen

Karbohydratene opptas langsommere hvis de er blandet opp med fett, derfor har f.eks. sjokolade en ganske lav glykemisk indeks. Jo mer finmalt maten er og jo mer den er bearbeidet, desto høyere glykemisk indeks. Men hvis du mener å leve livet med å stappe i deg mat med mye energi, men med lav glykemisk indeks, gjør du en tabbe.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...