candyqueen_83 Skrevet 4. november 2008 Forfatter Skrevet 4. november 2008 Bruker dere ikke skikkelig grøtris da?-)) Jeg bruker kun langkok. Det tar for lang tid. Blir enten fjordland om bare jeg skal ha, eller så blir det sånn fra pose. 0 Siter
pekkaline Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Bruker dere ikke skikkelig grøtris da?-)) Jeg bruker kun langkok. Gjorde det før, skikkelig prosjekt, men hvorfor styre, den er bare helt snadder den fra Fjordland 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 4. november 2008 Forfatter Skrevet 4. november 2008 Enig! Har du prøvd å lage riskrem av disse ferdig grøtene? Mamma gjorde det i fjor. Ble godt det ) Det er jo vanlig risgrøt. Bare blande inn kremen rett før servering så blir det knall det ) Og veldig lettvint. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 4. november 2008 Forfatter Skrevet 4. november 2008 Gjorde det før, skikkelig prosjekt, men hvorfor styre, den er bare helt snadder den fra Fjordland Og den er jo egentlig ikke dyr heller. 0 Siter
pekkaline Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Det skal være dyptallerken. Jeg har aldri opplevd noe annet, men ser jo poenget til enkelte ved at den skal kjøles ned kjapt for barna. En mann jeg kjente fra utlandet mente at grøten skal spises med grøtgafler. Jeg protesterte selvsagt kraftig, for den skal spises med skje. En dag kom det en pakke i posten med plastgafler til hele gjengen. Det sto Gourmet på dem, og da kom jeg på at han har katter Tror det var bilde av poter også på gaflene, he he. Grøtgafler? Har aldri hørt om det før 0 Siter
pekkaline Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Mamma gjorde det i fjor. Ble godt det ) Det er jo vanlig risgrøt. Bare blande inn kremen rett før servering så blir det knall det ) Og veldig lettvint. *smask* Toppers. 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Grøtgafler? Har aldri hørt om det før Han hadde sin egen form for humor 0 Siter
pekkaline Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Og den er jo egentlig ikke dyr heller. Nei , og ikke sliter den ut nakken og skuldrene med all røringen heller 0 Siter
pekkaline Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Han hadde sin egen form for humor Det går nok an å få i seg noe grøt med dem, men suppe hehe Håper han har spiseskje da 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Det går nok an å få i seg noe grøt med dem, men suppe hehe Håper han har spiseskje da Han døde for noen mnd siden Jeg har nå mange fine minner om han og humoren 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Gjorde det før, skikkelig prosjekt, men hvorfor styre, den er bare helt snadder den fra Fjordland Jeg kjøpte en gang grøtris som skulle kokes på 15 minutter. Etter en halv time var risen fremdeles hard. En annen gang kjøpte mannen min feil grøtris, med samme resultat, så nå holder jeg meg til langkok. Fjordline sin har jeg ikke testet. 0 Siter
pekkaline Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Jeg kjøpte en gang grøtris som skulle kokes på 15 minutter. Etter en halv time var risen fremdeles hard. En annen gang kjøpte mannen min feil grøtris, med samme resultat, så nå holder jeg meg til langkok. Fjordline sin har jeg ikke testet. De korttidsgrøtene blir bare noe jalla i forhold til langkok, men de går an i nøden Ferdiggrøten selges i porsjoner eller en kg. Helt topp. Nå kryper jeg til sengs, godnatt 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 De korttidsgrøtene blir bare noe jalla i forhold til langkok, men de går an i nøden Ferdiggrøten selges i porsjoner eller en kg. Helt topp. Nå kryper jeg til sengs, godnatt ''Nå kryper jeg til sengs, godnatt :)'' Hjelpe meg så tiden flyr. Jeg hadde ingen anelse om at klokka er så mye. Natta *Iler til køys* 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 4. november 2008 Forfatter Skrevet 4. november 2008 Jeg kjøpte en gang grøtris som skulle kokes på 15 minutter. Etter en halv time var risen fremdeles hard. En annen gang kjøpte mannen min feil grøtris, med samme resultat, så nå holder jeg meg til langkok. Fjordline sin har jeg ikke testet. Fjordline? *flirer litt* 0 Siter
Jølsen Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Flat selvfølgelig. ) Da jeg var liten spiste vi grøt fra dyp tallerken, men i voksen alder spiser jeg den av flat. Da blir den mer temperert og ikke glovarm i midten, dessuten blir ikke laget så tykt så man må strø på sukker og kanel flere ganger. Man må da ikke strø sukker og kanel flere ganger uansett. Med mindre man er ei skikkelig smørkule med fettvalker da. 0 Siter
Jølsen Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Dyp. Jeg liker forresten ikke grøt, men det hender jeg spiser det for å være høflig. 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Jeg kjøpte en gang grøtris som skulle kokes på 15 minutter. Etter en halv time var risen fremdeles hard. En annen gang kjøpte mannen min feil grøtris, med samme resultat, så nå holder jeg meg til langkok. Fjordline sin har jeg ikke testet. Fjordland sin ferdige risengrynsgrøt er kjempegod! ) Jeg bruker heller ikke de posene med hurtiggrøt, har fått skikkelig vondt i magen av dem flere ganger, dessuten må de jo kokes flere ganger lengre enn det står på pakken og da er jo vitsen borte. Blir stort sett vanlig langkokt-grøt på oss også. 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Enig! Har du prøvd å lage riskrem av disse ferdig grøtene? Fjordlands risgrøt egner seg ypperlig til riskrem! *Har lyst på* 0 Siter
mrxx Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Enig! Har du prøvd å lage riskrem av disse ferdig grøtene? Riskrem blir veldig bra av ferdig grøtene. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 5. november 2008 Skrevet 5. november 2008 Morsom diskusjon :-) Her i huset dekker vi på med én dyp tallerken (til meg) og fire flate tallerkner (til ungene og min kjære mann) :-D 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.